وی با اشاره به اینکه ملموس کردن اندیشههای خلاق، نقشههای ذهنی، قدرت نوشتن ذهنیات از جمله موضوعات مورد تأکید در این کارگاه است، افزود: شکل دادن عادت نوشتن، انگیزش با استفاده از قدرت دوستان و رابطهها، پیدا کردن ایده اولیه، خلق شخصیت داستانی، پیرنگ یا پلات، روایت و زاویه دید، و زبان داستان نیز مباحثی است که در این کارگاهها آموزش داده میشود.
رحمانیزاده با بیان اینکه این کارگاه آموزشی با همکاری حوزه هنری و همکاری نهاد کتابخانههای عمومی استان برگزار میشود، گفت: این کارگاه به میزبانی کتابخانه امام حسین (ع) و با تدریس حدیث محمدی به صورت هفتگی برگزار میشود.
وی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری مستمر این کارگاهها برای استفاده علاقهمندان افزود: کارگاههای داستاننویسی میتوانند روند رشد کسی را که استعداد نویسندگی را دارد سهل و سریع کنند.
معاون اداره کل کتابخانههای عمومی استان زنجان همچنین از برگزاری کارگاه طراحی و دوخت چادر مدلدار خبر داد و گفت: این کارگاه با هدف توسعه کسب و کارهای خانگی در کتابخانه عمومی شهرستان ابهر برگزار شد.
وی افزود: کارگاه یک روزه «طراحی و دوخت چادر مدلدار» با هدف گسترش ارائه خدمات به اقشار مردم، اشتغالزایی بانوان و حمایت از کسب و کارهای خانگی در کتابخانه عمومی وحدت برگزار شد.
رحمانیزاده افزود: کتابخانهها با شناسایی نیازمندیها در زمینه کسب و کارهای محلی و تواناییهای جامعه خدمتگیر و شناسايی سازمانهای حامی و مرتبط با توسعه كسب و كار، سرمایهگذاران جویای نیروی کار میتوانند با ارائه خدمات، منابع، فضا، آموزش و... به خلق ایده، ایجاد و راهاندازی و پايداري کسب و کار و در نتیجه توسعه جامعه کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه کتابخانهها فراتر از ثبت صرف کتاب باید به عنوان طراحی کننده خدمت مطرح باشند و به یک پایگاه اجتماعی و عرفی تبدیل شوند، اضافه کرد: موضوع کسب و کار در نهاد کتابخانهها نیازمند تبیین علمی و اجرایی است.
نظر شما