سه‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳
«شنوتو» صدای «انقلاب 1979» را منتشر کرد/ آن روزها در خیابان‌های تهران چه می‌گذشت؟

امیرحسین مددی، مدیر وب‌سایت «شنوتو» از انتشار مجموعه 10 قسمتی صوتی با عنوان «انقلاب 1979» به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

امیرحسین مددی، مدیر وب‌سایت «شنوتو» تولیدکننده پادکست‌های صوتی در عرصه کتاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره محصولات جدید این وب‌سایت اظهار کرد: «شنوتو» به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایرانی، مجموعه 10 قسمتی صوتی را با عنوان «انقلاب 1979» تولید کرده که شامل نظرات، گزارش‌ها و تحلیل‌های روزنامه‌نگاران، خبرنگاران و تحلیل‌گران غربی درباره انقلاب ایران در 37 سال گذشته است.
 
وی افزود: این مجموعه پادکست‌های صوتی، به‌صورت روزانه در ایام دهه فجر در «شنوتو» منتشر خواهد شد و در هر قسمت از منظری خاص به پیروزی انقلاب و نقش‌آفرینان این رخداد بزرگ پرداخته شده است. پروفسور ادوارد سعید، استاد دانشگاه «کلمبیا» در ایالات متحده و یکی از بنیان‌گذاران نظریه پسااستعماری، پروفسور جان فوران، استاد دانشگاه «سانتا باربارا» و جیمز اَلن، خبرنگار «دیلی تلگراف» از جمله افرادی هستند که از تحلیل‌ها و آثارشان در این مجموعه استفاده شده است.   
   
مددی ادامه داد: شاید بسیاری از تحلیل‌‌های این افراد از نظر ما ایرانیان منطقی نباشد، اما «شنوتو» این تفاوت نگاه را به‌عنوان یک ویژگی اساسی انقلاب ایران می‌شناسد و از این بابت بسیار خرسند است که در کنار ایجاد بستر نرم‌افزاری قوی برای اشتراک‌گذاری فایل‌های صوتی غنی در کشور، سهم هر چند کوچکی در شناساندن انقلاب و عظمت آن به نسل فعلی از طریق بسترهای اطلاع‌رسانی نوین داشته باشد.
 
مدیر وب‌سایت «شنوتو» گفت: ورود امام خمینی(ره) به ایران نخستین قسمت این مجموعه  است. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی http://shenoto.com/podcast/2574 یا http://shenoto.com/iframe2/podcast/2574 پادکست صوتی ‌آن‌ را دریافت کنند. برخی از قسمت‌های مطالب مورد استفاده با هماهنگی و همکاری فعالان در وب‌سایت «تاریخ ایرانی» تالیف شده است.

«هواپیمایی که فرود آمد و انقلابی که اوج گرفت»، «رویای بی‌پایان شاه؛ تحلیل شخصیت محمدرضا پهلوی از کودکی تا سقوط»، «چرا آمریکایی‌ها درباره انقلاب اسلامی دچار جهل عمدی شدند؟»، «آن روزها در خیابان‌های تهران چه می‌گذشت؟»، «انعکاس انقلاب ایران در مطبوعات دهه هفتاد»، «شبکه‌های انقلابی مردمی پیش از شبکه‌های اجتماعی»، «غربی‌ها از انقلاب ایران بی‌خبر بودند»، «تاثیر اعتقادات مذهبی بر انقلاب»، «انقلاب اسلامی ایران از جنس دیگریست» و «بستر‌های اقتصادی انقلاب اسلامی» برخی  عنوان‌‌های نخستین قسمت این مجموعه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها