چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
رمان «هیچ جایی برای پیرمردها نیست»؛ بازگشت به خود، در میان نوستالژی و پوچ‌گرایی است

خراسان‌رضوی - بهزاد رشیدیان در رمان جدید خود با عنوان «هیچ جایی برای پیرمردها نیست» با بهره‌گیری از سبک جریان سیال ذهن، دغدغه‌های نوستالژیک انسان امروزی را به تصویر می‌کشد. این رمان که توسط نشر پرساوش منتشر شده، مخاطب را به سفری در زمان و تفکر درباره گذشته و حال فرا می‌خواند و به گفته نویسنده، پیامی از بازگشت به خویشتن را در خود جای داده است.

نویسنده رمان «هیچ جایی برای پیرمردها نیست» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خصوص این رمان گفت: این اثر با سبک جریان سیال ذهن نگاشته شده و روایتی از دغدغه‌های امروزی است و حسی نوستالژیک را به مخاطب منتقل می‌کند که افراد را به این فکر فرو ببرد که چه چیزی را پشت سر گذاشتند. این رمان شاید یک پیام پوچ‌گرایانه به مخاطب منتقل کند، اما در واقع پیام کلی این رمان بازگشت به خود خواننده است تا متوجه شود به کجا رفته و به چه چیزی رسیده است.

نویسنده کتاب «واژه غرور می شود» درباره وضعیت فعلی ادبیات و جایگاه برخی نویسندگان و شاعران اظهار کرد: در جامعه ما افراد زیادی به عنوان شاعر یا نویسنده فعالیت می‌کنند اما شوربختانه غالباً بدون شناخت دقیق از گذشته ادبیات پارسی و نیز دغدغه‌های فرهنگی این زمان در همگرایی ناموزون با ادبیات پست‌مدرن غرب، بدون آگاهی کامل از آن، بیش و کم خود و هم مخاطب را در وادی حیرت سر درگم رها می‌سازند.

بهزاد رشیدیان ادامه داد: این افراد بدون درک متناسب از شعر سپید که بی‌تردید شاملو با پشتوانه عمیق واژه‌شناسی و زبان پارسی بزرگترین نماینده آن است، سعی در پیمودن این راه دارند و یا بی درک عمیق شعر موج نو و حجم که همه می دانیم اصیل‌ترین و ناب‌ترین نماینده آن یدالله رویایی است، کوشش در سرایش شعر پست مدرن می‌کنند که این امر می‌تواند بر درک عمومی جامعه از ادبیات تاثیر بگذارد.

این شاعر و نویسنده گفت: امیدوارم تمامی هنرمندان پارسی با توجه به اصالت و عمق زبان و فرهنگ بومی، حتی در مواجه با ادبیات غرب، به نیکی گستره ادبی هزاران ساله ما را پاسداری کرده و در غنای هرچه بیشتر آن بکوشند.

به گزارش ایبنا؛ رمان «هیچ جایی برای پیرمردها نیست» به قلم بهزاد رشیدیان با شمارگان ۵۰۰ جلد در ۱۳۰ صفحه توسط نشر پرساووش رهسپار بازار کتاب شده است.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی اصغر IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۷
    سلام و درود به بهزاد رشیدیان ... چه جمله ای رشته دارایست...هیچ جای برای پیرمردها نیست .. واقعا جمله کمییاست
  • علی اصغر زرندی ... متخلص .. حلاج نیشا بوری IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
    هرچه سنگیه پای لنگیه وقتی آدم پیر میشود همه چیز ازاو گرفته میشود پس بهترست قبل از رسیدن به پیری استفاده معقول از داشتهای خود داشته با شدخودش به خورد اگر نخورد دیگران خوا هندخرد ... آن نعمت نان فلک بدست تو سپورد .. گر خود نخوری دیگران خوا هند خورد گر پادشه ملک سلیمان با شی ... بیش از کفنی زمال خود نتوان بورد
  • مهدی IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
    کتاب رو نخوندم ولی میدونم مشکلهای زیادی هست که پیرمردها درایران دارن نیاز به کتاب نوشتن نیست ولی بازم خوبه
  • نیلی IR ۰۵:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
    سلام ، بنظرم همه کسایی که به پوچی رسیدن تو هرر سن و سال سلیقه و با دین و بدون دین ، حتما انسان شناسی و جهان شناسی استاد شجاعی رو گوش کنن ..نصفه نه کامل خییییلی جامعه بود. تاحالاهیچ کس به سوال ها درمورد جهان انقدر کامل جواب نداده بود . حتی یه سخنرانی دارن درمورد اینکه کل دنیا فرمول ریاضیه ! حتما دنبال کنین مطالب رو و از ظاهر قضاوت نکنین ..مطمئنا چیزهایی می‌فهمید که همیشه دنبال جوابش بودین ..و هیچ جا اونو نگفته و اصلا نمیدونستین دنیا اینجوریه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها