شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۳
کتاب «وقتی‌که خدا رفیق آدم باشد» نقد و بررسی می‌شود

گلستان- در ادامه سلسله نشست‌های روایت آینه، نهمین نشست باهدف تجلیل از چهار دهه فعالیت‌های ادبی و هنری حسین عبدی همراه با نقد و بررسی کتاب «وقتی‌که خدا رفیق آدم باشد» با حضور سید محمدجواد شرافت در گرگان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در گرگان، در ادامه سلسله نشست‌های روایت آینه و در نهمین روایت، نشستی باهدف تجلیل از چهار دهه فعالیت‌های ادبی و هنری حسین عبدی و نقد و بررسی کتاب «وقتی‌که خدا رفیق آدم باشد» با حضور سید محمدجواد شرافت شاعر، در ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۲۲ شهریورماه در تالار شهید آوینی حوزه هنری استان گلستان برگزار می‌شود.

این رویداد به همت مرکز رشد هنری حوزه هنری انقلاب اسلامی استان گلستان برپاشده و ورود برای کلیه علاقه‌مندان آزاد است.

به گزارش ایبنا، حسین عبدی، متولد ۱۳۵۰ و ساکن گرگان، از چهره‌های فعال و شناخته‌شده در حوزه زبان و ادبیات فارسی است. او دارای دکترای زبان و ادبیات فارسی بوده و به‌عنوان شاعر، نویسنده، پژوهشگر، طنزپرداز و مدرس دانشگاه فعالیت دارد.

عبدی تاکنون مؤلف بیش از ۷۰ عنوان کتاب و ویراستار بیش از ۱۰۰ اثر بوده و ده‌ها مقاله و مدخل دانشنامه‌ای نیز به نگارش درآورده است.

وی سابقه تدریس در دانشگاه‌های مختلف استان گلستان را در کارنامه دارد و در کنار آن، در حوزه‌های فرهنگی و ادبی، مسئولیت‌ها و همکاری‌های متعددی با نهادهایی همچون حوزه هنری و بنیاد شهید داشته است.

حضور به‌عنوان داور و دبیر علمی در جشنواره‌های متعدد ادبی و کسب جوایز و رتبه‌های گوناگون در سطح ملی و بین‌المللی، بخشی دیگر از فعالیت‌های حرفه‌ای او را تشکیل می‌دهد.

همچنین کتاب «وقتی‌که خدا رفیق آدم باشد»، یک دفتر رباعی ۸۳ صفحه‌ای سروده حسین عبدی است که توسط انتشارات سوره مهر منتشر و راهی بازار نشر شده است.

عبدی در این مجموعه، رباعیات خود را با یاد خدا آغاز می‌کند و در ادامه، موضوعاتی مانند زندگی و مرگ، عشق و خانواده، نسبت پدر و دختر، اهل‌بیت، معیشت و ایران را بیان می‌کند و آن را با یاد خدا گره می‌زند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها