محسن تمدنینژاد بیان کرد: نمایشگاه مجازی تجربه موفقی است چون شرایط برای تمامی ناشران یکسان است و بدون شک میتواند به گردش مالی ناشران و پویایی نشر کمک کند.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در فصل بهار و اردیبهشت به هیچ وجه زمان مناسبی نیست چرا که با تعطیلات طولانی عید مواجهیم که عملا از پانزده اسفند تا پانزده فروردین ادامه دارد و ناشر مجبور است در زمانی کوتاه کتابهایش را به نمایشگاه برساند؛ همچنین فراموش نکنیم که یک سو این نمایشگاه یا در واقع مهمترین بخش آن ناشران هستند. تصور میکنم در شرایط پسا کرونا بهتر است زمان برگزاری نمایشگاه تغییر کند.
این مترجم در ادامه بیان کرد: از طرفی به خاطر داشته باشیم که بهترین زمان خرید کتاب از فصل پاییز و بازگشایی مدارس و دانشگاه ها آغاز میشود. بنابراین برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در این ایام بهترین فرصت است.
او با اشاره به این که تصور می کنم نمایشگاه مجازی کتاب تهران تجربه موفقی است گفت: چون برخلاف نمایشگاه حضوری کتاب، شرایط برای تمامی ناشران یکسان است و در شرایط یکسان مخاطب بهتر به بررسی کتابها میپردازد و ازطرفی در وقت و هزینه هم به هر شکل صرفهجویی میشود هم برای مخاطبی که فرصت بهتری دارد و در خانه خودش مینشیند و با فراغت کتاباش را میخرد و هم برای ناشر که دچار هزینههای اضافی و درگیر جابجایی کتاب به شکل فیزیکی نمیشود.
محسن تمدنینژاد در پایان گفت: نمایشگاه کتاب مجازی با زیرساختهای نرمافزاری مناسبی که نظر گرفته شده مخاطب میتواند پیش از انتخاب به اندازه کافی با کتاب، ناشر و مولف آشنا شود. امیدوارم برگزاری این نمایشگاه عاملی برای کسب تجربه خوبی برای سال های آینده باشد و در بخش خرید به نمایشگاه مجازی به عنوان یک گزینه بهتر فکر کنیم.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول تا ششم بهمن ماه برگزار خواهد شد.
نظر شما