ندا ثابتی میگوید: این نمایشنامه از زمانی که شهید قشقایی دانشجوی هنرهای دراماتیک بود و بازیگری، کارگردانی و در کل تئاتر میخواند شروع و همچنین به سربازی، ازدواج و فعالیتهای انقلابی و مبارزاتی او ختم میشود. این شهید در ششم دی ماه سال 57 که در مراسم تشییع جنازه کامران نجاتاللهی شرکت کرده بود به شهادت رسید. او سعی میکند پیرزنی را نجات دهد، گلوله به خودش اصابت کرده و شهید میشود.
این نویسنده اظهار کرد: این نمایشنامه از زمانی که شهید قشقایی دانشجوی هنرهای دراماتیک بود و بازیگری، کارگردانی و در کل تئاتر میخواند شروع و همچنین به سربازی، ازدواج و فعالیتهای انقلابی و مبارزاتی او ختم میشود. این شهید در ششم دی ماه سال 57 که در مراسم تشییع جنازه کامران نجاتاللهی شرکت کرده بود به شهادت رسید. او سعی میکند پیرزنی را نجات دهد، گلوله به خودش اصابت کرده و شهید میشود.
وی درباره علت نگارش این نمایشنامه بیان کرد: من از سال 78 در حوزه تئاتر فعالیت میکنم اما دیر متوجه شدم که علت نامگذاری سالن قشقایی براساس ایل قشقایی نیست بلکه مربوط به شهید حسین قشقایی است؛ پس از این متوجه شدم که بسیاری این موضوع را نمیدانند و این انگیزهای شد که بخواهم درباره این شهید بنویسم.
نداثابتی در پایان گفت: در سال گذشته نصرالله قادری از من دعوت کرد تا یکی از نویسندههای کتاب «در پی عشق دویدن» باشم. داستانهای دراماتیک این مجموعه مستند بودند و یکی از این افراد شهید حسین قشقایی بود که من داستان مربوط به او را نوشتم و پس از آن نیز این اثر را به صورت نمایشنامه نوشتم که برای چهلمین نکوداشت این شهید هنرمند منتشر شد.
نظر شما