به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اراک، کتاب مجموعه شعر «بِه وقتِ درخت» اثر مرتضی لطیفی شاعر اراکی و مدرس ادبیات و دبیر محفل تخصصی «شرح مثنوی مولوی» استان مرکزی مشتمل بر ۶۸ شعر در سبکهای نیمایی، سپید و غزل است.
در بخشی از مقدمه کتاب «بِه وقتِ درخت» به قلم شاعر آمده است: «زبان ما ایرانیان، از همان روزگار قدیم، از زبان گاثهها تا امروز و اکنون، زبان شعر بوده است و شعر یعنی «مونولوگ» و گفتوگو و واگویه درونی خود با خود. یعنی پنهانسازی خویش و میل به خلوت و شاعرانگی و تخیل.
در حالی که ویژگی زبان دوره مدرن و پست مدرن و پیش از آن در یونان باستان و گذشته غرب «دیالوگ» و گفتوگوی بیرونی بوده است.
فهم این موضوع بیش از هر چیز ما را به شناخت از خویشتنِ خویش، یاری خواهد کرد. شناختن مایی که معمولاً خود را روا یا ناروا، درست یا نادرست پنهان کردهایم. با تکیه بر همین میراث و مرده ریگ فرهنگی دشوار است برخلاف آنچه که هست بتوانیم خود را معرفی کنم. از خود بگویم.
آیا براستی فهمیدن اینکه در کدام نقطه زمان زاده شدهایم، اهمیتی هم دارد؟ چه دارم از خود بگویم؟ جز اینکه مجنون که میشوی، حال و هوای تو عشق میشود و… عشق است».
به گزارش ایبنا؛ کتاب مجموعه شعر «بِه وقتِ درخت» در ۷۰ صفحه به قطع رقعی به شمارگان ۵۰۰ جلد به قیمت ۱۴۰ تومان شامل ۶۷ قطعه شعر توسط انتشارات «دده» اراک منتشر شده است.
نظر شما