این نویسنده تاکید کرد: ادبیات فولکلور و فرهنگ عامه یک رفتار مشترک بین مردم جامعه ایجاد میکند. مطالعه ادبیات و فرهنگ فولکلور در اصل مطالعه اعتقادات، ادبیات شفاهی و اعمال و رفتار توده مردم برای شناخت واقعیتهای اجتماعی است و این یعنی باورها، آیینها و شیوههای زندگی از بدو تولد تا مرگ میتواند در دایره فرهنگ عام تعریف و دیده شود. موضوعی که میتواند نسل جدید ما را در برابر بحرانهای هویتی عصر حاضر صیانت کند.
.jpg)
بهشتی افزود: شخصا به زندگی نامه خود مرحوم بهمن بیگی علاقمند بوده و هستم، زندگی او با سختیهای زیادی همراه بود، بهمن بیگی در ده سالگی پدرش را به واسطه تبعید از دست داد و با سرپرستی مادرش به زندگی ادامه داد. نوشتن آثار و کتابهای ماندگار و همینطور تربیت شاگردان تحصیل کرده و فرهیخته و همینطور برپایی مدارس سیار در مناطق عشایری برای با سواد کردن ایلات مناطق محروم همه از بخشهای جذاب زندگی او و کتاب است.
این نویسنده در پایان گفت: برای بررسی فرهنگ عامه نیازمند مطالعه و بررسی کتابها و آثار بومی میان ایلات عشایرهستیم و برای نوشتن این کتاب هم نیاز به تحلیل ومطالعه منابع به صورت جدی داشتیم. ازطرف دیگر تالیف چنین کتابی به ثبت مشاهدات و پرسش ومصاحبه میدانی وشخصی هم نیاز داشت که این هم کمی کار را سخت می کرد. به عنوان یک نویسنده انتظار دارم اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی با خریداری چنین کتابهایی و ارائه آنها به کتابخانهها حمایتهای لازم را دراین زمینه داشته باشد، زیرا کتابهایی که به مطالعه و بررسی فرهنگ عامیانه کشور انجام دادهاند، میتوانند درآشنایی و آگاهیبخشی به جامعه، خصوصا نسل جوان موثر باشد.
نظر شما