سه‌شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۶
کانون پرورش فکری خانه دانشمندان آینده بندرعباس است

هرمزگان - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان گفت: بندرعباس در آینده دانشمندان زیادی خواهد داشت که تعدادی زیادی از آنها عضو کانون‌ بوده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، پروین پشت کوهی در آیین اختتامیه نخستین مهرواره استانی پژوهش کودک و نوجوان ویژه کودکان و نوجوانان هرمزگان، معضل جامعه بشری را فکر نکردن دانست و گفت: هر مشکلی راه حلی دارد که با فکر و پژوهش حل می‌شود.

وی بیان کرد: دانش آموزان، اعضا و مربیان کانون فعالیت‌های خود را با پژوهش انجام می‌دهند؛ زیرا ها، مهد علم و دانش هستند.

پشت کوهی با اشاره به خلاقیت محور بودنِ فعالیت‌های کانون، ادامه داد: کانون، پایه و اساس کنجکاوی و فعالیت است و تمام فعالیت‌هایش بر اساس خلاقیت و فکری نو انجام می‌شود.

مدیر کل کانون پرورش فکری هرمزگان، ضمن ابراز امیدواری برای داشتن آینده‌ای بهتر در شهر بندرعباس اظهار کرد: در آینده، این شهر دانشمندان زیادی خواهد داشت که تعدادی زیادی از آنها عضو کانون‌اند.

در بخشی از این مراسم النا اسدی و محمد حسام مقبلی از اعضای مرکز مجتمع آفرینش بندرعباس به ارائه اثر خود پرداختند.

راحله خادمی کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان و دبیر مهرواره در ادامه با اشاره به هدف از برگزاری این مهرواره در ترویج روحیه کنجکاوی، کاوشگری و پرورش مهارت تفکر خلاق در بین کودکان و نوجوانان گفت: از بین ۴۵ اثر ارسالی به دبیرخانه با اعلام رای هیئت داوران شش اثر برگزیده و چهار اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.

وی با اعلام برگزیدگان افزود: در بخش کاردستی علمی، در گروه سنی نوخوان از رایان بهمنش از مجتمع آفرینش بندرعباس با اثر پل هیدرولیکی و در گروه سنی نونهال النا اسدی عضو مرکز مجتمع آفرینش بندرعباس با اثر غول بادی، پارسا خیره کش از مرکز گلشهر بندرعباس با اثر مینی دریل شارژی، اثر خورشید گرفتگی از محمدحسام خاکشور عضو نونهال مرکز فراگیر بندرعباس نیز به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

کارشناس آموزش و پژوهش با اعلام برگزیدگان علمی ادامه داد: در بخش آزمایش علمی، از شاهین بنارویی عضو نوخوان مجتمع آفرینش بندرعباس با آزمایش سیاه و سفید و روژان مشفقی عضو نونهال این مرکز با آزمایش سرعت سنج بادکنک و دو اثر فلفل آب گریزاز محمدطاها کرمی عضو نونهال مرکز جاسک و اجسام سبک و سنگین در آب از آرمیتا فولادی زاده عضو نونهال مرکز سیریک تقدیر شد.

همچنین در بخش پژوهش میدانی، بررسی اثر تجمیع فلز سرب در خاک و جذب آن توسط درختچه استبرق کار تیمی امیرحسام مقبلی، عارف معماریان و امیرعلی باشی زاده نوجوانان مجتمع آفرینش بندرعباس و اثر بررسی تاثیر فشار هوا بر ماهیگیری در شهر بندرعباس کاری از ستیا کریمی عضو نونگاه مرکز تخصصی سفال بندرعباس به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد.

اجرای قصه گویی (مادیون چهل کره) توسط محمد اکبری زاده از دیگر برنامه های این آیین تقدیر بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها