به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، چهل و هشتمین نشست سالانه مدیران و کارشناسان مراکز «ISSN» به منظور تبادل تجربیات فنی، همفکری و مشورت پیش از اتخاذ تصمیمات فنی، میان مدیران و کارشناسان این شبکه بینالمللی در اکتبر سال ۲۰۲۳ در بروکسل پایتخت بلژیک بهصورت برخط و حضوری برگزار شد. این نشست سالیانه فرصتی برای اعضای کشورهای عضو شبکه «ISSN» فراهم کرده تا ضمن تبادل اطلاعات درباره فعالیتهای خود، تقویت همکاری و شرکت در کارگاه های تخصصی بحث و گفتوگو کنند.
در روز اول از چهلوهشتمین نشست تخصصی «ISSN»، رئیس این مرکز بینالمللی گزارشی درباره این مرکز در سال ۲۰۲۲ ارائه کرد و موضوعاتی مانند هیئتمدیره و همکاری با شبکه «ISSN»، فعالیتهای اطلاعرسانی مرکز بینالمللی «ISSN»، فراداده و هماهنگیهای فنی شبکه، استانداردسازی، فروش، بازاریابی و ارتباطات و بخش سیستمهای اطلاعاتی مطرح شد و در ادامه مراکز ملی بلژیک، تونس، بوسنی و هرزگوین، نپال و اوکراین نیز گزارشهایی درباره فعالیتهای مراکز خود ارائه کردند.
ارائه گزارشی در مورد برنامه استراتژیک مرکز بینالمللی شبکه «ISSN» و پیشرفتهای مورد انتظار تا پایان سال ۲۰۲۴، طرح بازسازی پرتال «ISSN»، مروری بر فعالیتهای ارتباطی این شبکه چون فروش، بازاریابی و ارتباطات و تقویت وظایف این شبکه در سطح ملی و بینالمللی ازجمله برنامههای روز دوم این نشست تخصصی بود. همچنین کارگاه تصحیح پیشینههای «ISSN» در «ISSN+» توسط تیم هماهنگی فراداده و شبکه مرکز بین المللی «ISSN» برگزار شد.
در روز سوم این نشست جلسه گروه بررسی دستنامه «ISSN»، پرسش و پاسخ در مورد موضوعات کتابشناختی، فراداده و هماهنگی شبکه، کارگاه قابلیتهای جدید در «ISSN+»، کارگاه موارد واقعی واگذاری «ISSN» به انتشارات Springer-Nature: ، بحث در مورد گردش کار «Springer Nature ISS» و منافع مختلف واسپاری قانونی، ناشران چند ملیّتی، مشاهدات در مورد چگونگی تغییر چشمانداز انتشارات در آلمان در طول سال گذشته ارائه شد و در روز چهارم قطعنامه تصویب و محل برگزاری نشست آینده اعلام شد.
به گزارش ایبنا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در این نشست نمایندگانی از سازمانهای بینالمللی دیگر مانند یونسکو، ایزو و ایفلا نیز حضور داشتند. حمیده معماری، نماینده مرکز ملی شاپا از اعضای گروه بررسی دستنامه مرکز بینالمللی «ISSN» و سیامک محبوب، مدیرکل پردازش و سازماندهی به نمایندگی از کتابخانه ملی ایران در این نشست تخصصی حضور داشتند.
نظر شما