مصطفی تینای تهرانی، پیشکسوت صنعت چاپ معتقد است؛ راه نجات از مرگ مصنوعی هنر صنعت چاپ، گرفتن امتیاز ایجاد شهرکهای صنعتی چاپ با ویژگیهای مخصوص مناطق آزاد است.
صنعت دانشبنیان و سرمایهبر چاپ میطلبد که از فرصتهای اقدام جمعی اهالی سود برده و با راهیابی به بازارهای جهانی و گرفتن جایگاه واقعی و شایسته برای فناوران هنرمند صنعت چاپ ایران، آرزوهای نسل جوان و فرهیخته این صنعت که کسب مقام اول و گرفتن جایگاه قطب منطقه را تحقق بخشند.
یکی از فرصتهایی که نباید از آن غافل شد و امتیازی برای صنعت چاپ و بستهبندی ایران است، گرفتن امتیاز ایجاد شهرکهای صنعتی چاپ با ویژگیهای مخصوص مناطق آزاد است. این ویژگی نیاز امروز صنعت چاپ و بستهبندی را برای کسب مقام اول منطقه بالقوه را فراهم میکند و این مهم با همت تلاش دلسوزان و به صورت اقدام جمعی میسر است.
مطالعات لازم برای ایجاد چنین شهرکی با ویژگیهای خاص و در سطح و کلاس یک شهرک بینالمللی طی سالیان اخیر انجام شده و اقدام جدی و موثر دلسوزان این صنعت، لازمه تحقق آن و نجات از رکود روزافزون فعلی است.
میتوان گفت که داستان کبوتران افتاده در دام در کتابهای فارسی کودکان و همت همگی آنان برای برداشتن دام، وضعیت حال و روز امروز اهالی این هنر صنعت است، همراهی صنعت نشر و صنایع همگام و مکمل صنعت چاپ در این حرکت جمعی و دارای ارزش افزوده، بسیار موثر است.
به امید همدلی، همیاری و همیت اهالی این صنعت برای دست یافتن به تحقق رویاهای جوانان فعال و فرهیخته و نیز پیشکسوتان بزرگ رنج کشیده این هنر صنعت و یافتن جایگاه واقعی آن در منطقه.»
نظر شما