کتاب «جهادگرد» به قلم محسن ذوالفقاری در سومین شب خاطره جهاد مقدس با حضور خانواده شهیدان دانیال رضازاده و حسین زینالزاده شب گذشته در مشهد رونمایی شد.
رسول نوروزی، مسئول بسیج دانشجویی خراسان رضوی در ابتدای نشست گفت: باید افرادی همسو با آیه "مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ" در مسیر انقلاب اسلامی پرورش دهیم و به «ما بدلوا تبدیلا» برسانیم.
وی افرود: در جلسه دوم شب خاطره جهاد مقدس شهید زینالزاده و حسین رضازاده حضور داشتند و مشخص نیست در این مسیر چه کسانی تصویرشان در تابلوی شب خاطرههای بعدی نقش ببندد.
سختی کار اردوی جهادی لذتبخش و منشا اثر است
سیدبشیر حسینی فعال رسانه نیز در ادامه این نشست به اولین حضور خود در سفرهای جهادی اشاره کرد و گفت: من همیشه از حضور در سفرهای جهادی لذت بردم و سختیهای آن برایم لذتبخش است و نخستینبار در دوران دانشآموزی با این فضا آشنا شدم. «به نام ماه عسل» نخستین کتاب خاطرات مسافرت جهادی بود که در ۱۳۸۱ منتشر شد و شیرینی این فضا را در ذهنها ماندگار کرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه اتفاقات بزرگسالی باید در کودکی نقش ببندد، گفت: مسافرت جهادی، سبک زندگی شیرین و پر برکتی است که خانوادهها باید از کودکی فرزندان خود را با این فضا آشنا کنند.
ثبت خاطرات اردوهای جهادی بسیار تاثیرگذار است
وی افزود: ثبت خاطرات اردوهای جهادی بسیار مهم و تاثیرگذار است. سیل پلدختر فضای سنگینی ایجاد شده بود و بسیاری ما را از رفتن منع میکردند اما انسانی که نیت و هدفش مشخص است برای وارد شدن در این عرصه از حرفها نمیهراسد چون موقعیت کارها در سختیها تعریف میشود.
وی به بیان ویژگیهای شهیدان زینالزاده و رضازاده پرداخت و گفت: هر دو جوانی زیبا، ظاهری جذاب و امروزی داشتند و در دنیای زیست جوانانه امروز تعریف میشدند و همیشه شاهد بودیم قهرمانهای ما در دورههای مخالف از جنس زیست زمانه هستند.
در ادامه امید قادریان، مجید قادری، محمود بنا حق دوست، امین سلیمی و سجاد بهشتی به بیان خاطرات اردوهای جهادی و ویژگی و شخصیت این دو شهید پرداختند.
رونمایی از تندیس شهدای امنیت
در بخش دیگری از این مراسم و با حضور مادران شهیدان رضازاده» و «زینالزاده» از دو تندیس این شهیدان که برای گرامیداشت یاد و خاطره آنها ساخته شده است، رونمایی شد.
در پایان مراسم کتاب «جهادگر» رونمایی و از نویسنده تقدیر شد. این کتاب روایتی از اردوهای جهادی به قلم محسن ذوالفقاری و به همت انتشارات کتابستان معرفت در سال ۱۴۰۱ در ۲۴۳ صفحه به چاپ رسیده و به شهیدان حسین زینالزاده و دانیال رضازاده تقدیم شده داشتند.
این کتاب بر ۲۲ عنوان «ابرخشت»، «گنج برزش آباد»، «گل آقا گُل دَره»، «غذا دزدی از مضیقه امیرالمومنین»، «پلدختر وسط گِل و آب و گُل!»، «سیاسی سیاسی در خوزستان»، «عصر جدید دخترها درپلدختر»، «ملخهای مُخِل»، «قطب انجیر سیاه»، «زیرِ خاک سیاه»، «سیستان دائما در سیلِ بیتدبیری»، «جهادگران در ۱۰ روز!»، «انتقام سخت از کرونا!» تنظیم شده است.
در مقدمه کتاب میخوانیم "من نه رضا امیرخانی و وحید یامینپور هستم که سفرنامههایم قبل از چاپشان پیشفروش شوند، نه منصور ضابطیان که همه جهان را بگردم و از هر کشوری که رفتهام، سفرنامهای بنویسم! نه مثل ابن بطوطه که تمام عمرم در سفر باشد و هر لحظه و هر دقیقهاش را موشکافانه بگویم، نه مثل ناصر خسرو که با بزرگان نشست و برخاست داشته باشم.
ِلذا نه نویسنده حرفهای هستم، نه یک جهانگرد حرفهای و نه یک شخصیت خیلی مهم و سرشناس! من کسی هستم که کل فضاهای جهادی را از شرق تا غرب ایران و حتی خارج ایران گشتهام؛ من یک جهادگرم که در سفرهای جهادی میگردم و اتفاقات ناب و خاطرهساز را ثبت و ضبط میکنم.
این کتاب هم برشی از همان سفرهای جهادیام است که بیشترش با تیم رسانهای عهد رقم خورده. با این اوصاف در این کتاب، شما، هم از متن خاطرات بهره میبرید، هم از عکس و فیلم؛ پس شما با یک کتاب چند رسانهای مواجه هستید.
نظر شما