منیژه آرمین، نویسنده و دبیر علمی جایزه ادبی جلال آلاحمد، کتاب «برج قحطی» اثر هادی حکیمیان را برای مطالعه پایان هفته پیشنهاد داد و گفت: نویسنده در این اثر، عناصر مختلف داستان را به شکل قابل قبولی رعایت کرده و به دلیل شیوه نگارشی خاص، آدمی را به تفکر وادار میکند.
وی ادامه داد: حکیمیان برای نگارش این اثر روی تاریخ، جغرافیا و فرهنگ مردم یزد تحقیق و بررسی کرده و با مطالعه و اطلاعات کامل شروع به نوشتن کتاب کرده است. این کتاب در کنار ویژگیهای یک اثر داستانی- تاریخی، اطلاعات بسیار زیادی به خواننده میدهد.
این نویسنده درباره قلم حکیمیان گفت: نویسنده در این اثر، عناصر مختلف داستان را به شکل قابل قبولی رعایت کرده و به دلیل شیوه نگارشی خاص، آدمی را به تفکر وادار میکند و من بهشخصه اینگونه کتابها را میپسندم.
وی افزود: نویسنده این کتاب، قلم بسیار خوبی دارد و تنها مشکل او در پرداختن به راوی است، چراکه راوی را بد مطرح کرده و همین موضوع باعث شده تا خواننده کمی دچار مشکل شود، اما در مجموع کتاب، بسیار خوب و خواندنی است.
آرمین در توضیح موضوع داستان اظهار کرد: «برج قحطی» در ۱۰ فصل، بخشی از مبارزات و تاریخ اجتماعی مردم یزد را در اواخر دوره قاجار و دوره پهلوی روایت میکند. در این کتاب، تلاش شده در کنار برخی از آداب، رسوم و فرهنگ غنی مردمان دارالعباده، اصطلاحات و واژههای بومی و محلی یزد نیز به مخاطب ارائه شود.
نظر شما