«سروش، دین و نواندیشی: نقد و ارزیابی دیدگاههای دکتر عبدالکریم سروش» منتشر شد
مهمترین آرای سروش در یک کتاب نقد و ارزیابی میشوند
عبدالحسین خسروپناه و حسن پناهی آزاد، نویسندگان کتاب «سروش، دین و نواندیشی: نقد و ارزیابی دیدگاههای دکتر عبدالکریم سروش» به طرح، نقد و ارزیابی مهمترین دیدگاههای دکترعبدالکریم سروش پرداختهاند.
اين کتاب به نقد و ارزیابی دیدگاههای دکتر عبدالکریم سروش میپردازد و با طرح پنج محور از مباحث مختلف مورد بحث سروش، میکوشد با استفاده از منابع و آثار مرتبط، برخی از مهمترین آرا و اندیشههای سروش را مورد بررسی قرار دهد.
نویسندگان در فصول کتاب، ابتدا دیدگاه سروش را بر اساس آثار و عبارات خود وی نقل و سپس بررسی و آسیبشناسی کردهاند.
خوانندگان در فصل آغازین کتاب «سروش، دین و نواندیشی: ...» میتوانند مباحثی درباره «قبض و بسط تئوریک شریعت» را ــ که یکی از مهمترین نظریههای سروش است ــ از نظر بگذرانند.
مؤلفان در ادامه، «انتظار بشر از دین و قلمرو دین» را از منظر سروش بررسی کرده و سپس در فصل بعد نگاهی به «نبوت و بسط تجربه نبوی» از منظر سروش داشتهاند. «جامعه دینی» و «اندیشه سیاسی و حکومت دینی» نیز از دیگر مباحث مطرح شده از سوی عبدالکریم سروش است که در دو فصل پایانی این کتاب بررسی شده است.
کتاب «سروش، دین و نواندیشی» از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با همکاری کانون اندیشه جوان و نشر معارف در 123 صفحه با شمارگان یکهزار نسخه به بهای 7 هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما