صبوری کاشانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: کتاب «گفتمان» اثر یکی از استادان مشهور دانشگاه کمبریج، دیوید هاوارث است. او در این کتاب بررسی جامعی درباره نظریههای گفتمان به مخاطبان ارائه داده است.
وی افزود: یکی از مهمترین بخشهای این کتاب نقد نظریههای ساختارگرایی، زبانشناسی و پساساختارگرایی در مسئله گفتمان و بهطور مشخص نقد نظریههای میشل فوکو، فیلسوف شهیر فرانسوی است.
صبوری همچنین درباره دیگر مبحث مهم کتاب گفت: نقد نظریههای مارکسیستی در مقوله گفتمان به ویژه نظریههای هانری لوفور فیلسوف مارکسیست فرانسوی و پدر معنوی جنبش دانشجویی می 1968 در کشور فرانسه، دیگر مبحث مهم و به زعم من اثرگذار این کتاب است.
این مترجم اظهار کرد: به تازگی کتاب «سیاست» نوشته هال كی كوبلچ از انتشارات دانشگاه کمبریج با ترجمه من از سوی نشر آشیان منتشر شده است. در اين کتاب به کندوکاو مقوله سياست به مثابه مفهومی رايج پرداخته شده است؛ انديشهای که هم مجريان و هم مشاهدهگران بيرونی برای درک مشارکت مؤثر در حيات همگانی از آن بهره میگيرند. نویسنده پيش از مشخص کردن انواع سياست به تحليل شيوه کارکرد فرايند و سياست پرداخته است.
صبوری در پایان گفت: اکنون نیز مشغول ترجمه کتابی درباره زندگی رنه دکارت، فیلسوف شهیر فرانسوی هستم. همچنین ترجمه من از کتاب «آناتومی ویرانسازی انسان» اثر اریک فروم نیز تجدید چاپ شده است.
«سیاست» نوشته هال كی كوبلچ با ترجمه صبوری کاشانی با شمارگان هزار و 100 نسخه در 192 صفحه به بهای هشت هزار و 500 تومان از سوی نشر آشیان روانه بازار کتاب شده است.
احمد صبوری کاشانی استادیار بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران است. با ترجمه او پیشتر کتابهایی چون «آرمانها و ایدئولوژیها» اثر بال ترنس و دگر ريچارد، «آناتومی ویرانسازی انسان» اثر اریک فروم، «هنر و عاملیت» اثر آلفرد جل، «انديشه و زبان» اثر لوسمنوويچ ويگوتسكی و «انسان در جستجوی معنای غايی» اثر ويكتوراميل فرانكل منتشر شدهاند.
جمعه ۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۰
نظر شما