کتاب «اخلاق سياستمداری» از سوی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی و دفتر نشر معارف منتشر شد.
نویسنده با قلمی ساده و روان و با بیان نمونه های بارزی از رفتارهای اخلاقی در سیره سیاسی معصومان (ع) جلوه هایی از اخلاق سیاستمداری و سیاست ورزی را برای عموم مردم و به ویژه کارگزاران و سیاستمداران نظام اسلامی بیان کرده است.
درباره موضوع این کتاب نیز باید گفت که در دنیای اخلاق گریز امروز که ارزش های اخلاقی به بهانه های واهی مانند پیشرفت و ترقی، سکولاریسم و دموکراسی نادیده گرفته می شوند، ارزش تعالیم اخلاقی اسلامی در عرصه کنش سیاسی آشکارتر می شود.
شاید پنداشته شود نسل امروز تحت تأثیر تبلیغات رسانه ای و ناهنجاری های ناشی از ادغام و زندگی در شرایط جهانی شدن و تهاجم فرهنگی غرب قدری از این ارزش ها فاصله گرفته باشد، اما به دلیل داشتن فطرت پاک الهی همگان ضرورت اخلاق، انساندوستی، صداقت و پاکی را در عرصه سیاسی از صمیم وجود درک می کنند و با اندک تفحصی می توانند ارزش های متعالی و اخلاقگرایی را در تعالیم اسلامی، سیره معصومین(ع) و بنیانگذاران و اسوه های جامعه امروز ما بیابند.
کتاب اخلاق سياستمداری در زمستان امسال با شمارگان یک هزار نسخه، در 168 صفحه قطع رقعی و به بهای 45 هزار ریال از سوی دفتر نشر معارف منتشر شده است.
حجتالاسلام والمسلمین دكتر غلامرضا بهروزی لك(نویسنده این کتاب) عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم(ع) و رییس سابق پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم است که دفتر نشر معارف کتاب «ولایت فقیه در کلام سیاسی شیعه» را نیز به زودی به قلم وی منتشر میکند. «سیاست و مهدویت» (برگزیده کتاب دو سالانه مهدویت 1391)، جهانی شدن و اسلام سیاسی در ایران (برگزیده نخست کتاب سال حوزه و کتاب سال دین در سال 1388) و امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه شهید مطهری (کانون اندیشه جوان) از دیگر آثار این نویسنده و پژوهشگر محسوب میشوند./
نظر شما