شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۶
اعطای امتیازیات ویژه بنیاد ملی نخبگان به قاریان و مدرسان قرآن‌ کریم

قائم‌مقام شورای عالی قرآن کریم گفت: سومین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن‌کریم با هدف ارتقای سطح علمی این افراد برگزار می‌شود. افرادی که موفق به دریافت گواهینامه تخصصی قرآن می‌شوند از امتیازیات ویژه بنیاد ملی نخبگان نیز برخوردار خواهند شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست خبری سومین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم امروز(شنبه) در ساختمان شورای عالی قرآن ‌کریم واقع در مجتمع امام خمینی(ره) با حضور قائم‌مقام شورای عالی قرآن‌ کریم و رییس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن برگزار شد. 

سیدعلی سرابی، قائم‌مقام شواری عالی قرآن و دبیر شورای ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به قاریان و مدرسان قرآن، در این نشست خبری اظهار کرد: سومین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن‌ کریم با هدف ارتقای علمی و فرهنگی قاریان و مدرسان و تسهیل تعامل دستگاه‌های مختلف ویژه پرچمدارن قرآن کشور برگزار می‌شود. 

وی به بیان این‌که «طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن» منجر به ارتقای قاریان و مدرک‌دار شدن استادان و قاریان قرآن کشور شده است، عنوان کرد: این طرح از اواسط دهه 70 با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر بررسی شرایط و ملاک‌های بررسی قاریان در شورای عالی قرآن کریم آغاز شده است. 

تاکنون دو دوره از این طرح برگزار شده است و حدود 40 نفر در بخش‌های مختلف این طرح شرکت کرده‌اند و موفق به دریافت گواهینامه قرآنی معتبر از شورای عالی قرآن ‌کریم شده‌اند.

وی گفت: مرحله نخست سومین دوره طرح ارزیابی قاریان و مدرسان قرآن کریم از 15 دی‌ماه آغاز و تا 15 بهمن ادامه خواهد داشت. نتایج ارزیابی این مرحله تا پایان سال اعلام خواهد شد و افراد پذیرفته‌شده به مرحله دوم ارزیابی که آزمون کتبی است، هدایت خواهند شد و در نهایت، پذیرفت‌گان در این دو مرحله در آزمون نهایی تفصیلی شهریور ماه سال 93 شرکت خواهند کرد. 

سرابی افزود: این طرح علاوه بر ارزیابی به استعدادیابی و پرورش استعدا‌دهای قرآنی هم می‌پردازد. ممکن است برخی از افراد در این طرح ثبت‌نام کرده باشند اما تخصص و مهارت کافی را برای دریافت گواهینامه را نداشته باشند. به همین دلیل نام و مشخصات این افراد در بانک اطلاعاتی شورا ذخیره می‌شود و به این افراد کمک می‌شود تا بتوانند در مرحله‌های بعدی این آزمون شرکت کنند. 

وی افزوذ: البته این مدرک تخصصی به برخی از استادان برجسته و قاریان و استادان بین‌المللی بدون آزمون و با درنظر گرفتن شأن و توانمندی این فراد اعطا خواهد شد.

در ادامه نشست محمدتقی میرزاجانی، رییس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن ‌کریم، با بیان این‌که در دوره نخست یک هزار و 500 نفر ثبت‌نام کرده بودند و از بین این تعداد تنها 33 نفر موفق به دریافت گواهینامه و مدرک تخصصی قرآن شدند، گفت: از میان این افراد در اختتامیه نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم 14 نفر در بخش مدرسان، 15 نفر در بخش قاریان و چهار نفر در بخش استادان موفق به دریافت گواهینامه و مدرک تخصصی قرآن با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شواری عالی قرآن‌ کریم شدند. 

وی گفت: پس از ثبت‌نام در این مرحله از ارزیابی و برگزاری آزمون ورودی مرحله دوم، آزمون نظری مردادماه سال آینده و مرحله سوم آزمون که شامل آزمون عملی و مصاحبه است شهریورماه برگزار خواهد شد و افراد برگزیده مدرک خود را آبان‌ماه سال 1393 دریافت خواهند کرد. 

میرزاجانی اظهار کرد: از دیگر فعالیت‌های شورای عالی قرآن کریم می‌توان به پژوهش و تولید آثار قرآنی پخش شده از صدا و سیما اشاره کرد. تولیدات پژوهشی شورای علی قرآن کریم در قالب کتاب و مقاله نیز ارایه می‌شوند. کتاب‌هایی مانند «هندسه روحانی»،«درآمدی بر دانش وقف»،«سه‌شنبه‌ها» و «قرائت‌های هفت‌گانه» از آثار مکتوب منتشر شده از سوی شورای عالی قرآن‌کریم محسوب می شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط