به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی فرهنگستان هنر، اين معاونت در نظر دارد تا در اين همانديشی، زوايای نظری و عملی تاريخنگاری هنر را با توجه ويژه به «آسيبشناسی وضعيت تاريخنگاری هنر در ايران» بررسی كند.
«تاريخ هنر؛ چيستی، چرايی و چگونگی»، «روششناسیهای تاريخنگاری هنر»، «رويكردهای نظری تاريخ هنر» و «تاريخنگاری هنر در ايران» از محورهای اصلی اين همانديشی است.
مقالات بايد حداكثر در 6 هزار كلمه، در دو نسخه 2003 word و pdfبه همراه قيد مرتبه علمی، وابستگی سازمانی، نشانی كامل پستی، شماره تلفن، شماره دورنگار و نشانی الكترونيک نويسنده يا نويسندگان به دبيرخانه همانديشی ارسال شود.
همچنين ارایه مقالات بايد در چارچوب محورهای پژوهشی تهيه شود و مواردی چون چكيده مقاله به همراه كلمات كليدی، مقدمه: شامل بيان و طرح مساله، تحقيق و پيشينه آن، روش تحقيق و هدف از انجام تحقيق، بدنه اصلی يا متن مقاله: شامل بحث و بررسی درباره فرضيه يا فرضيات تحقيق و ارایه تحليلها و تبيينهای متناسب و مرتبط با موضوع، نتيجهگيری و جمعبندی و فهرست منابع و مآخذ از ضوابط پذيرش مقالات است.
آخرين مهلت ارسال چكيده مقالات 25 مهر ماه، اعلام نتايج داوری اصل مقالات 5 آبان و آخرين مهلت ارسال اصل مقالات اول آذر سال جاری (1392) است.
همانديشی موضوعی «نظريهها و رويكردهای تاريخ هنر» 27 آذر سالجاری در فرهنگستان هنر برگزار میشود.
علاقهمندان برای شركت در اين همانديشی میتوانند به نشانی خيابان ولیعصر (عج)، پايينتر از چهار راه طالقانی، شماره 1552، معاونت پژوهشی، اداره پژوهشهای راهبردی فرهنگستان هنر مراجعه يا با شمارههای 8- 66954200 تماس بگيرند.
همچنینn.tarikh@honar.ac.ir نشانی الكترونيک اين همانديشی است.
یکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
نظر شما