یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۶
توسعه فضای كتابخانه‌ای در شهرستان قدس مورد توجه قرار گيرد

رييس سابق اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان قدس استان تهران در پایان دوره مدیریت خود با تاكيد بر افزايش فضاي كتابخانه‌اي در اين شهرستان گفت: توسعه فضاي كتابخانه‌اي در اين شهرستان مهم‌ترين موضوعي است كه در مديريت بعدي بايد مورد توجه قرار گيرد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، عصر روز گذشته شنبه(4 شهريورماه) مراسم توديع نيره حيدري، رييس سابق اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان قدس برگزار شد.
 
با پايان يافتن مسووليت او در اين اداره گفت‌گويي درباره وضعيت كتابخانه‌هاي شهرستان قدس و نيز مشكلات اين كتابخانه‌ها با وي داشته‌ايم.
 
حيدري در ابتدا با اشاره به حمايت‌هاي فراوان فرماندار شهرستان از امور كتابخانه‌هاي عمومي، توسعه فضاي كتابخانه‌اي را مهم‌ترين مشكل كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان قدس عنوان كرد و افزود: با حمايت‌هايي كه از سوي فرمانداري شده است تعداد اين كتابخانه‌ها از سال 88 از يك كتابخانه به شش كتابخانه ارتقا پيدا كرد. 

وي ادامه داد: اكنون نيز سه پروژه بزرگ احداث كتابخانه در اين شهرستان در حال پيگيري است كه از آن جمله مي‌توان به ساخت كتابخانه مركزي شهرستان قدس با 400 ميليون تومان اعتبار، ساخت كتابخانه امام علي(ع) با 100 ميليون تومان و كتابخانه عمومي 30 متري شورا اشاره كرد. 

وي افزود: به‌زودي و پس از تامين اعتبار، مراحل ساخت این سه کتابخانه آغاز مي‌شود. البته كار ساخت آن نيز به اداره مسكن و شهرسازي شهرستان سپرده شده است.
 
حيدري تاكيد كرد: با افتتاح اين سه كتابخانه خلاء موجود مربوط به فضاي كتابخانه‌اي و ارتقاي آن تا حدي به حداقل خواهد رسيد اما همچنان نيازمند ساخت كتابخانه‌هاي جديد در اين شهرستان هستيم. 

وي همچنين گفت: جلسات كميته نهضت مطالعه مفيد نيز در شهرستان به صورت مستمر برگزار شده و اميدواريم با ادامه برگزاري اين جلسات سرانه عضويت نيز در كتابخانه افزايش يابد و مردم به كتابخانه‌ها سوق پيدا كنند. 

رييس سابق اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان قدس افزود: اكنون نيز كارهاي مربوط به تعمير و تجهيز كتابخانه‌ها در دست پيگيري و پيشرفت است. 

حيدري در ادامه با اشاره به رشد شاخص‌هاي فرهنگي در كتابخانه‌هاي عمومي اين شهرستان گفت: كتابخانه مركزي شهرستان قدس در سال گذشته به عنوان كتابخانه نمونه كشوري انتخاب شد و با توجه به افزايش اعضا در آن ارتقاي درجه پيدا كرد. علي رغم اين‌كه در سال‌هاي ابتداي آغاز به كار خود حتي اين كتابخانه تابلو نيز نداشت. 

حيدري با اشاره به نبود زمين براي ساخت كتابخانه در اين شهرستان گفت: متاسفانه براي ساخت كتابخانه در شهرستان با مشكل زمين مواجهيم و به سختي مي‌توان زميني را براي اين كار پيدا كرد كه اميدواريم با حمايت فرمانداري در آينده اين مشكل برطرف شود.

حيدري همچنين يكي از دغدغه‌هاي اصلي در اين شهرستان را فرهنگ‌سازي در زمينه كتاب و كتابخواني عنوان كرد و افزود: از ابتداي آغاز مسووليتم در اين اداره اين دغدغه وجود داشته و معتقدم در مديريت بعدي نيز اين موضوع يكي از چالش‌هاي بسيار مهم خواهد بود. 

وي ادامه داد: البته كتابخوان كردن مردم مشكل كشوري است و ويژه شهرستان قدس نيست اما معتقدم همچنان بايد اقداماتي در كتابخانه‌ها صورت بگيرد تا مردم انگيزه بيشتري براي مراجعه به كتابخانه پيدا كنند. 

وي تاكيد كرد: بايد شاداب‌سازي در كتابخانه‌هاي عمومي ايجاد شود و نيز با برگزاري كارهاي فرهنگي در كتابخانه‌ها زمينه مراجعه مردم به اين مكان‌هاي فرهنگي فراهم شود. 

رييس سابق اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان قدس در پايان سخنانش اظهار كرد: همان‌طور كه گفتم توسعه فضاي كتابخانه‌اي در شهرستان مهم‌ترين موضوعي است كه در مديريت بعدي بايد مورد توجه قرار گيرد و اميدوارم كه پروژه‌هاي ساخت كتابخانه‌هاي جديد در اين شهرستان همچنان ادامه پيدا كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها