به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومي و امور بينالملل سازمان كتابخانهها، موزهها و مركز اسناد آستان رضوي، رييس اداره كتابخانه عمومي اين سازمان با بيان اين مطلب گفت: از مجموع 90 هزار منبع مطالعاتي تخصصي 18 هزار نسخه چاپي و بيش از 73 هزار كتاب الكترونيكي به زبان فارسي و عربي اند.
محمد مشايخي خاطرنشان كرد: علاوه بر منابع اطلاعاتي ياد شده، 730 لوح فشرده سمعي و بصري در قالب 14 هزار ساعت صوت و تصوير، 174 عنوان پاياننامه حوزه و دانشگاه در زمينه علوم قرآني و حديث به پژوهشگران اين كتابخانه جامع و تخصصي ارايه ميشوند.
وي با بيان اينكه 20 نشريه تخصصي و حوزوي در زمينه قرآن و حديث نيز در اين كتابخانه در اختيار محققان و مراجعان قرار دارند، افزود: در اين كتابخانه تمام منابع اطلاعاتي چاپي و الكترونيكي گردآوري شده تا امكان دسترسي و استفاده از منابع علوم قرآني و حديث براي پژوهشگران فراهم شود.
مشايخي استفاده از كتابخانههاي ديجيتال از جمله مكتبه الشامليه، جامع الاحاديث، جامع التفاسير و كتابخانههاي ديجيتال قرآن كريم را بخشي از خدمات اين كتابخانه عنوان كرد و گفت: محققان و دانشپژوهان ميتوانند افزون بر دسترسي به منابع چاپي و لوحهاي فشرده،رايگان از پايگاههاي تخصصي چون نمايه و نورمگ استفاده كنند.
سهشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۷
نظر شما