پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
علی دهباشی شهروند افتخاری نطنز شد

هشتصد و چهل و هشتمین شب از سلسله شب‌های بخارا روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ به شهر نطنز اختصاص یافته بود و در این نشست علی دهباشی سردبیر بخارا شهروند افتخاری نطنز شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در هشتصد و چهل وهشتمین شب از سلسله شب‌های بخارا که چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ که به شهر نطنز اختصاص یافته بود؛ پس از سخنرانی استادان و پژوهشگران درباره تاریخ و هنر و اهمیت نطنز در تاریخ و جغرافیای ایران طی سده‌ها، در بخش پایانی مراسم با حضور روزنامه‌نگاران و پژوهشگران و بزرگانی که از کاشان و اصفهان حضور داشتند همچون سیف الله امینیان که بنیان‌گذار میراث فرهنگی نطنز است و شهردار نطنز مهندس اطیابی و رییس شورای شهر دکتر مرادی و ابولفضل سجادی مسئول بخش کویر شهرستان آران و بید گل و اریا حمیدی مدیرموسسه گل جهانی صلح و فعالین محیط زیست، طی سخنرانی که شهردار شهر به نمایندگی از طرف شرکت کنندگان ایراد کرد، اعلام شد که به اتفاق آرا علی دهباشی را به پاس پنج دهه فعالیت‌های ایرانشناسی و توجه به نطنز به عنوان شهروند افتخاری اعلام می‌کنند.


علی دهباشی درب خشی از سخنرانی خود ضمن تشکر از بزرگان شهر و نویسندگان و پژوهشگران چنین گفت: " من کاری نکردم. فقط خواستم از طریق اختصاص یک شماره بخارا به شهر نطنز و برگزاری شب نطنز ادای دینی ناچبز و گام کوچکی در معرفی این شهر عزیز برداشته باشم.

سردبیر بخارا در خاتمه گفت: تصور می‌کنم در معرفی " باغ شهر نطنز" کوتاهی شده است. ما کمتر شهری را در ایران عزیزمان داریم که دارای چنین ویژگی‌های تاربخی و ادبی وهنری و علمی باشد. ما در نطنز با آثار هنرمندانی روبرو هستیم که حرف اول در سفال و سرامیک در ایران وجهان می زنند. چرا به هنر ناب و کهن سرامیک نطنز اینگونه بی توجهی شود؟ امروزه صدها جوان نطنزی در دانشگاه‌های معتبر جهان در رشته‌های داروسازی و دیگر زمینه‌های پزشکی و علمی دارای مدارج عالی هستند. چرا نباید این سرمایه بی‌مانند ما در وطن نباشند. چرا شرایطی فراهم نمی‌شود که این عزیزان که در اشتیاق خدمت به وطن هستند به نطنز و دیگر شهرهای ایران بازگردند؟ نطنز مفتخر است به این جوانان که قلبشان برای خدمت به ایران می زند. سرانجام به پیشنهاد دکتر کامران هاشمی که تجربیات ارزشمندی در ایجاد مرکز اردستان شناسی دارند مرکز مطالعات نطنز شناسی تاسیس شود.

و در خاتمه این نشست از کتاب نفیس " سفال، تحفه نطنز " حاصل بیست سال پژوهش‌های دکتر علیرضا بیگدلی رونمایی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین