پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
کتاب «رخش» در مشهد منتشر شد

خراسان رضوی - کتاب «رخش» با موضوع شاهنامه‌خوانی به قلم «مرجانه حسین‌زاده» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، کتاب «رخش» با موضوع شاهنامه‌خوانی ویژه کودک و نوجوان به قلم «مرجانه حسین‌زاده» خبرنگار ایبنا در مشهد منتشر شد.

این اثر که با موضوع شاهنامه‌خوانی برای کودک و نوجوان منتشر شده است، در مدت زمان کوتاهی به چاپ دوم رسیده است.

کتاب «رخش» اولین شماره از یک مجموعه داستانِ ۲۰ جلدی ویژه کودک و نوجوان است که جلدهای بعدی آن در دست چاپ و انتشار هستند.

نکته ویژه این اثر، تصویرسازی‌های دیجیتالِ بدیع و متفاوت آن است، تصویرسازان در این کتاب با در نظر گرفتن اصول روانشناسی کودک، تصاویری خلق کرده‌اند که علاوه بر زیبایی بصری، به درک بهتر مفاهیم و ارتباط عمیق‌تر کودک با داستان کمک می‌کند.

همچنین ترکیب‌بندی‌ها متنوع، و پالت رنگی مخصوص و محدود این آثار با توجه به گروه سنی و تاثیرگذاری بر مخاطب انتخاب شده‌اند. عناصر، بافت‌ها و الگوهای تصویرسازی شده در طرح‌ها نیز با توجه به دوره سامانیان به تصویر کشیده شده‌اند. شیوه پرداخت به شخصیت‌ها، فضاسازی‌ها و خراش‌های بصری در بک‌گراند آثار به درک حس و حال این دوره‌ی تاریخی کمک شایانی می‌کند.

کتاب «رخش» با تصویرگری سویل احمدیان و فاطمه رضوی در قطع وزیری توسط انتشارات سیمرغ خراسان در هزار نسخه و با قیمت ۱۶٠ هزار تومان منتشر شده است.

«مرجانه حسین‌زاده» متولد فروردین ۱۳۷۰ در مشهد، روزنامه‌نگار، فعال‌فرهنگی، مدرسِ شاهنامه‌خوانی کودک‌ونوجوان است و بیش از ۵ سال است که به عنوان خبرنگار ایبنا در مشهد و استان خراسان‌رضوی فعالیت دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها