به گزارش خبرنگار
خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کردستان، «سیسر» یک روستای مرزنشین در استان آذربایجان غربی اما با مردمانی کتابدوست است؛ روستایی با جمعیت آگاه و باسواد اما فاقد فضای فرهنگی و کتابخانهای. اما امروز این روستا در اولین روزهای زمستان 99 شاهد افتتاح کتابخانهای به وسعت همدلی مردم ایرانزمین است.
کتابخانه روستای سیسر با بیش از 3000 جلد کتاب به روی اهالی این روستا و همچنین روستاهای اطراف و حتی شهر ربط گشوده شد تا از این پس، بیش از پیش شاهد رونق گرفتن و ترویج فرهنگ کتابخوانی باشد.
سارا جعفری، هنرمند و عکاس سنندجی که تجربه راهاندازی اولین کتابخانه مردمی در روستای سلین سروآباد را دارد (
اینجا)، در مراسم افتتاح این کتابخانه با ارائه گزارشی درباره مشارکت در تاسیس کتابخانه سیسر، گفت: بعد از گذشت یک سال از برپایی و لطفی که دوستان و خیرین در گردآوری کتاب برای اولین کتابخانه در روستای سلین داشتند، این بار و در دومین گام با عزیزان دغدغهمند کتاب و کتابخوانی همراه شدیم تا برای روستای مرزنشین سیسر که مردمی آگاه و باسواد و توانمند دارد، کتابخانهای مانند کتابخانه روستای سلین برپا کنیم.
وی ادامه داد: افتتاح کتابخانه در روستای سیسر حاصل تلاش دوماهه 20 نفر از علاقهمندان به ترویج کتابخوانی و فرهنگدوستانی است که بیشتر آنها اهالی این روستا و دغدغهمند کتاب و کتابخوانی هستند؛ کسانی که دلسوزانه تمام تلاش خود را برای رسیدن به هدفی که داشتند به کار گرفتند و با همدلی خواستار جمع آوری کتاب به وسعت همدلی مردم کشورشان شدند.
این بانوی خیّر کُرد، عکاسی خود از مناطق روستایی و بکر کردستان و دغدغه کتاب و کتابخوانی را زمینهساز تشکیل کمپینهای تاسیس کتابخانه در روستاهای محروم استان کردستان عنوان کرد و افزود: بعد از اعلام فراخوان مردمی خیرین و علاقهمند به کارهای خیرخواهانه بهصورت داوطلبانه در شهرهای مختلف کشور برای همراهی با این اقدام اعلام آمادگی کردند و این همدلی سبب جمعآوری 3000 جلد کتاب برای کتابخانه روستای سیسر شد.