نشست معرفي كتاب «چگونگي سازماندهي سازمانهاي صهيونيستي در جهان» عصر فردا(پنجشنبه) در سالن سراي اهل قلم نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران برگزار ميشود.\
سراي اهل قلم
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اين نشست با حضور مهدي ترجمي، سلمان رضوي و عكي فكري برپا خواهد شد.
براساس محتواي كتاب، صهیونیسم بهمعنای دینی، واژه صهیون (sion) در میراث دینی یهود به کوه صهیون و بیتالمقدس و بهطور عام بر سرزمین مقدس اطلاق میشود. یهودیان، خویشتن را «زاده صهیون» میدانند. همچنین این واژه برای اشاره به یهودیان بهعنوان یک گروه دینی بهکار میرود.
در بخشي از اين كتاب همچنين آمده است: اوجگیری سکولاریسم در جوامع غربی، صهیونیسم در محافل فیلسوفان، بهویژه فیلسوفان رومانتیک و اندیشمندان سیاسی و ادیبان ظاهر شد که با تکیه بر استدلالهای تاریخی، سیاسی و حتی علمی، اسکان دوباره یهودیان در فلسطین را تبلیغ میکردند. این نوع صهیونیسم را «صهیونیسم غیریهود» یا «صهیونیسم اغیار» مینامند.
نشست معرفي كتاب «چگونگي سازماندهي سازمانهاي صهيونيستي در جهان» فردا(پنج شنبه) ساعت 15/17 تا 30/19 در سراي اهل قلم نمايشگاه كتاب تهران برگزار ميشود.