حسین زند در کتاب داستان بلند «درباره یک زندگی» با استفاده از دیدگاهها و تکنیکهای عرفان اسلامی، سعی کرده راهحلی برای غلبه بر احساسات منفی ارایه کند.
حسین زند، نویسنده این اثر، عرفان اسلامی را بر اساس روان شناسی تربیتی مورد بررسی قرار داده و با استفاده از دیدگاهها و تکنیکهای عرفان اسلامی، سعی کرده است راهحلی برای غلبه بر احساسات منفی از جمله خشم، غم، ترس و اضطراب ارائه دهد.
این کتاب به پرسشهایی از جمله ما چگونه میتوانیم همچون عرفای اسلامی به کیمیاگری دست بزنیم و احساسات منفی خود را تغییر دهیم؟ چگونه میتوانیم خود را همیشه در شرایط مطلوب نگاه داریم؟ چگونه می توانیم خود به زندگیمان آن چنان معنایی بدهیم که حتی در بدترین شرایط ، بتوانیم احساس مثبت را تجربه کنیم؟ و خلاصه اینکه رمز و راز کار عرفایی همچون حافظ و مولانا چه بود که همیشه در حال لذت بودند؟ پاسخ میدهد.
در نوشته پشت جلد کتاب آمده است:
«کیان! من در غیاب تو ازدواج کردم!
کیان به مانند کسی که ضربهای به سرش بخورد چشمانش همه چیز را تیره دید و به آرامی رو در روی لیزا نشست و ساکت ماند. او دیگر مثل چند لحظه قبل نبود و گویی این خبر به قدری برای او کشنده بود که نتوانست روی پاهایش بایستد و ترجیح داد بنشیند.
زمان سکوت بینشان طولانی شد. سپس لیزا پرسید:
– کیان! تو مرا رها کردی و رفتی و به نظر تو من نباید ازدواج میکردم!
کیان چیزی به زبان نمیآورد و رفته رفته سکوت و نگاه و اندیشهاش درباره چیزی که از لیزا شنیده بود عمیقتر میشد و او را بیشتر گیج و منگ میکرد. او در حالی که گنگ بود و در حال گیجی به سر میبرد، لیزا دوباره از او پرسید:
– کیان! من نباید ازدواج میکردم؟
کمی دیگر ساکت ماندند و لیزا صدایش را بلندتر کرد:
– کیان چرا حرف نمیزنی!»
نشر اندیشمند کتاب «درباره یک زندگی» را اخیرا در 249 صفحه با قیمت 155 هزار تومان عرضه کرده است.
نظر شما