مهلت ارسال آثار به جشنواره «فرهنگی، ادبی سلمان فارسی»، تا ۳۱ شهریورماه تمدید شده است.
وی با بیان اینکه تولیدات ادبی و پژوهشیِ این جشنواره بهصورت یک کتاب منتشر خواهند شد، ادامه داد: جمعآوری دادهها و تولید محتوا از جانب پژوهشگران و اهالی ادب و فرهنگ و ارائه آن در قالبهایی همچون مقالات، اشعار و داستانها با موضوع سلمان فارسی رویکرد این جشنواره است.
آزاد با اشاره به اینکه جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه برگزار خواهد شد، تاکید کرد: در بخش عمومی، قالبهای شعر، داستان کوتاه و مقاله در نظر گرفتهشده و علاقهمندان میتوانند آثار خود را در این قالبها با موضوعاتی همچون چالشهای اجتماعی، فرصتها و تهدیدهای فرهنگی، آب و زایندهرود ارسال کنند. رویکرد در این بخش، پرداختن به چالشهای فرهنگی و اجتماعی به خصوص آب زایندهرود است.
دبیر اجرایی این جشنواره در مورد بخش ویژه جشنواره «فرهنگی، ادبی سلمان فارسی» نیز توضیح داد: این بخش در قالب مقالات دانشگاهی و پژوهشی برگزار خواهد شد و موضوعات آن شامل سلمان محمدی است که همان سلمان فارسی است و پیامبر (ص) او سلمان محمدی نامید، همچنین اندیشمندان و مکتب اصفهان و دیدگاه آنان به سلمان فارسی، اصفهانشناسی و تاریخ جی از سایر موضوعات جشنواره است. لازم به ذکر است که منابع بسیار زیادی در این بخش در مورد سلمان فارسی وجود دارد. دربخش ویژه به مقالاتی که به سلمان فارسی پرداخته باشند، امتیاز بیشتری تعلق خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار به جشنواره «فرهنگی، ادبی سلمان فارسی»، تا ۳۱شهریورماه تمدید شده است، افزود: تاریخ اعلام اختتامیه جشنواره نیز نیمه مهرماه خواهد بود و امیدواریم که تعداد و کیفیت آثار به نحوی باشد که در هر موضوع و هر قالب سه نفر برگزیده شوند؛ ضمن اینکه در بخش عمومی، ۹ نفر برگزیده خواهند شد و در بخش ویژه نیز در هر موضوع سه نفر برگزیده خواهیم داشت.
آزاد با بیان اینکه در بخش عمومی، سه داور و در بخش ویژه نیز سه داور، آثار ارسالی را ارزیابی خواهند کرد، گفت: برای داوری و قضاوت نیز ترکیبی از داوران کشوری و استانی انتخاب شدهاند و تلاش ما بر این است که جوایز به علت اینکه این جشنواره برای اولین بار برگزار میشود، قابل توجه باشد.
نظر شما