چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰
نیشابور در نمایشگاه کتاب تهران؛ از رونمایی کتاب تا حضور مسئولان و رویدادهای هنری

غرفه نیشابور پایتخت کتاب ایران در سی وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به مدت سه روز برپا شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در مشهد، همزمان با برگزاری سی وچهارمین نمایشگاه کتاب تهران، نیشابور به عنوان پایتخت کتاب ایران در سی وچهارمین  نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به مدت سه روز صاحب غرفه ویژه شد.

غرفه‌ نمایشگاهی نیشابور به منظور معرفی برنامه‌ها و فعالیت‌ها در حوزه کتاب در غرفه پایتختی کتاب ایران در سالن اصلی کودک و نوجوان  از ۲۴ الی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ برپا شد و در این سه روز نخبگان، نویسندگان، مسئولان و عموم مردم فرهنگ دوست از نزدیک با برنامه‌های کتابی نیشابور آشنا شدند.

نرجس مقدم پاشا مسئول غرفه نیشابور در نمایشگاه کتاب تهران در گفتگو با خبرنگار ایبنا گفت: غرفه پایتختی کتاب ایران برای نیشابور در سی وچهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یک فرصت طلایی برای معرفی مشاهیر نیشابور، انتشارات شهرستان و تالیفات نیشابوریان، نشریات شهرستان، اعلام برنامه‌های پایتختی کتاب نیشابور، معرفی کتابخانه‌های عمومی و مشارکتی و معرفی جاذبه‌های  گردشگری ابرشهر ایران از عمده برنامه‌های نیشابور در این غرفه است.



وی ادامه داد: حضور فیروزه تراش نیشابور سید حسین حسین نیا و هنرمند سفالگر نیشابور خانم شکیبا رهنما در روزهای مختلف مورد استقبال مردم قرار گرفت.

مقدم پاشا همچنین گفت: در اولین روز برپایی غرفه کتاب نیشابورپایتخت کتاب ایران در سی وچهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور حجت نیرآبادی عضو شورای اسلامی شهر نیشابور از دو‌ جلد کتاب «تا روشنی فیروزه‌ها» مجموعه شعر مهناز ایروانی و «آغوش تنهایی» نوشته مهدیه اسدی و فائزه سادات قدمگاهی رونمایی شد.

سیدآبادی رییس اداره فرهنگ‌ و ارشاداسلامی نیشابور نیز در گفتگو با خبرنگار ایبنا گفت: نشریات شهرستان نیشابور نیز در غرفه پایتخت کتابی نیشابور در نمایشگاه کتاب تهران به مخاطبان معرفی و عرضه شد.‌

وی گفت: همزمان با دومین روز برپایی غرفه کتاب نیشابورپایتخت کتاب ایران در سی وچهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور دکتر شرفی استاد نیشابوری دانشگاه تهران از دو‌ جلد کتاب «بوم سپید» اثرنرگس کرخی و «دفینه» اثر عباس باقریه رونمایی شد.‌



سیدآبادی یادآور شد: نویسندگان و اساتید ارجمند همچون استاد مصطفی رحماندوست و محمد عزیزی استاد دانشگاه، استاد قشقایی از شیراز ‌و استاد زرگرانی از غرفه‌ی نیشابور بازدید و ابراز محبت و لطف به نیشابوری‌ها داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور همچنین گفت: علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه و‌رییس خانه کتاب نیز با حضور در غرفه‌ی نیشابور از نزدیک با توانمندی‌های این شهرستان ادبی که مهد عطار و خیام است، آشنا شد.

غرفه پایتختی کتاب ایران در سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سالن اصلی کودک و نوجوان از ۲۴ الی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ میزبان نیشابور است و در بقیه ایام نمایشگاه به سایر شهرهای پایتختی کتاب اختصاص دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها