وی افزود: به منظور شناسایی آسان زنان شاخص، استان به سه قسمت جنوب، مرکز و شمال تقسیم بندی شده و شاخصههای مد نظر، تعریف و براساس ظرفیت دانشنامه در حدود ۱۰ آیتم بانوان استان شناسایی میشوند.
ملکی ادامه داد: تاکنون مشخصات ۸۲ زن از دوره تاریخی قاجار تا دوره دوم پهلوی و ۱۰۰ نفر نیز پس از انقلاب شناسایی و وارد سایت شده است و وجود منبع قابل استناد در معرفی زنان شاخص استان خیلی مهم است و پس از معرفی روند راستیآزمایی هم انجام خواهد گرفت.
مدیر اجرایی پروژه زنان نامآور آذربایجانغربی بیان کرد: همچنین برنامه این است که پس از انتشار این کتاب حداقل یک پاراگراف از متن آن در کتب درسی دانشآموزان آورده شود تا بدین وسیله معرفی زنان شاخص بومیسازی شده و دانشآموزان هر شهرستان ضمن شناخت زنان شاخص و فرهیخته شهر خود، به داشتههای شهرشان نیز افتخار کنند.
وی افزود: در ارومیه ۱۵ زن به صورت مسلح در خط مقدم جبهه حضور یافته، در تکاب یک زن به عنوان رییس بیمارستان، در میاندوآب چهار بانوی واقف بوده و یا یک بانوی موسس حوزه علمیه در این شهرستان از مواردی است که میتوان در این کتاب معرفی کرد.
ملکی اظهار کرد: همچنین به واسطه این کتاب، مسئولان نیز بانوان شاخص استان و شهرهای خود را خواهند شناخت و حتی در برگزاری دورههای آموزشی در رشتههای مختلف از این بانوان برای شناخت مناسبی از اقلیم، خصوصیات انسانی و فرهنگی منطقه استفاده میشود.
یادآوری میشود، اجرای این پروژه از سال گذشته به همت امور بانوان استانداری آذربایجانغربی کلید خورده است.
نظر شما