میزگرد مجازی «نشر الکترونیک؛ فرصتها و تهدیدها» چهارشنبه ۳ دی ماه به همت انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این میان، کتاب از میان نمیرود؛ از شکلی به شکل دیگر درمیآید و امروزه، موضوعات مهمی ذهن ناشران را در پاسخ به نیازهای در حال تغییر خوانندگان از طریق فنآوریهای نوین به خود معطوف کرده و ذینفعان تولید و فروش کتاب علاقه دارند بیش از پیش از این تغییرات آگاه شوند.
پایدار با اشاره به اقدامات گروه آموزش، پژوهش و توسعه انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی توضیح داد: این گروه در مسیر توجه به جدیدترین و مهمترین شکلهای ارائه کتاب، خدماتی به اعضای انجمن و عموم علاقهمندان کتاب و نشر عرضه میکند و مسائلی نظیر تولید و توزیع و فروش کتاب مکتوب به نحوی در ساخت و تولید کتاب الکترونیک و همچنین نحوه فروش و توزیع آن نیز مطرح است.
وی یادآور شد: هنوز میتوان درباره فرهنگ خوانندگان کتاب چاپی سخن گفت، اما نباید از قابلیتهای استفاده و آگاهی از کتاب الکترونیکی غفلت کرد و پلتفرمهای نشر الکترونیک، مدلهای تجاری مناسب، هم در قالب خردهفروشیِ کتاب الکترونیکی و هم در قالب عمدهفروشیِ آن، حفظ امنیت کتاب الکترونیکی، ساماندهی روابط تجاری ذینفعان تولید و تجارت کتاب مسائلی هستند که میزگرد «نشر الکترونیک؛ فرصتها و تهدیدها» در صدد پاسخگویی به آنهاست.
پایدار همچنین به میهمانان و سخنرانان این میزگرد اشاره کرد و افزود: در این میزگرد، پوپک فرزانهپور ناشر، مدرس دانشگاه و عضو شورای سیاستگذاری انجمن فرهنگی هنری زنان ناشر در باره «کنسرسیوم ناشران و کتابخانهداران، اطلاعات و کتاب دیجیتال» سخن خواهد گفت.
به گفته وی، سایر شرکتکنندگان این میزگرد نیز محمدصادق افراسیابی دکترای سیاستگذاری فرهنگی و معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، ابوالقاسم خداوردیلو، مسئول ارتباط با بخش خصوصی معاونت محتوای مرکز ملی فضای مجازی و علی محمدپور، دبیر مجمع ناشران دیجیتال کودک و نوجوان خواهند بود.
میزگرد مجازی «نشر الکترونیک؛ فرصتها و تهدیدها» چهارشنبه سوم دی در ساعت ۱۵ تا ۱۷ از طریق لینک https://webinar24.ir/abup/ قابل دسترسی است.
نظر شما