وی با اشاره به سکونت ۵۰ هزار نفر در منطقه ملاشیه اهواز، افزود: باید خدمات مختلف به صورت عادلانه توزیع شود. توسعه زمانی پایدار و همهجانبه است که تکبُعدی نباشد. باید بتوانیم در کنار توسعه شبکه فاضلاب و برق، زیرساختهای فرهنگی همچون کتابخانهها را در این مناطق گسترش دهیم.
شریعتی با اشاره به احداث کتابخانه «ابن سکیت» بیان کرد: این کتابخانه به نام «ابن سکیت دورقی» که از بزرگان فرهنگ، ادب و هنر عرب است، مزین شده و مایه فخر تشیع بوده و برای ما ارزشمند است؛ این تقید و تعهد ما به اهل بیت (ع) و الگوگیری از کسانی است که جایگاه تدریس معلمی فرزندان، پادشاهان و امرا را دارند ولی وقتی پای اعتقاد به میان میآید، تمام نعمتها کنار گذاشته و پای تعهد به اهل بیت (ع) میمانند و به برکت وجود این بزرگواران، نامشان همیشه زنده میماند.
استاندار خوزستان ضمن تاکید بر افزایش منابع این کتابخانه گفت: باید کتابهای بیشتری متناسب با فرهنگ و علاقه مردم منطقه تهیه شود تا از این طریق بتوانیم اهالی این مناطق را به کتابخانههای عمومی و برنامههای فرهنگی جذب کنیم.
در این آیین آیت الله حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اینگونه اقدامات میتواند برای مردم مایه امیدواری باشد که مسئولان، دولت و نظام به فکر آنها هستند و قطعاً بسیاری از آسیبهای اجتماعی با انجام این اقدامات توسعهای از بین میرود.
وی بهبود زیرساختهای منطقه ملاشیه را اقدامی ارزشمند توصیف کرد و افزود: باید نسبت به شناسایی نیروهای لایق، تحصیلکرده و کارآمد محلی و بومی، اقدامات و مسئولیتها را به آنان سپرده تا به آینده خود امیدوارتر شوند.
وی در پایان گفت: انسانهایی که به دور از علم و معرفت هستند، همواره به صورت ابتدایی و قدیمی مانده و نمیتوانند شاهد هیچ تحول و پیشرفتی در زندگی باشند.
منصور کوهی رستمی مدیرکل کتابخانههای عمومی خوزستان هم در این مراسم گفت: اعتقاد ما بر این است کتابخانهها باید به مراکز فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند و نگاه ما به کتابخانهها صرفاً امانت کتاب نباشد بلکه باید تلاش کنیم تبلورهای فرهنگی را با قشرهای مختلف با تاکید بر حوزه کودک و نوجوان داشته باشیم.
رستمی افزود: در سال گذشته چهار کتابخانه از پروژههای نیمهتمام افتتاح شد و امسال نیز دومین کتابخانه عمومی به بهرهبرداری رسید و دو کتابخانه دیگر هم شامل کتابخانه عمومی روستای دهکده حمیدیه و کتابخانه مرکزی شهرستان کارون آماده افتتاح است و مابقی کتابخانهها نیز تا پایان سال به بهرهبرداری میرسند.
وی ادامه داد: کتابخانه «ابن سکیت» ملاشیه بیستمین کتابخانه اهواز و 176 کتابخانه عمومی استان است که فرآیند احداث آن از سال 92 آغاز و از اعتبارات تملک دارایی و 2 درصد نفت، 1.5 میلیارد تومان صرف ساخت و 150 میلیون تومان هم صرف تجهیزات آن شده است.
وی گفت: در بخش تجهیزاتی برای 6 کتابخانه که تکمیل شده بودند، با کمبود بودجه مواجه بودیم که با حمایتهای ادارهکل امور اجتماعی استانداری، 700 میلیون تومان برای این امر در نظر گرفته شد و با تجهیز این کتابخانهها آماده بهرهبرداری هستند.
نظر شما