سه‌شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵
ذائقه ملل را بخوانید و بعد بچشید

آنتونی بوردن یکی از معروف‌ترین سرآشپزان جهان در کتابی با عنوان «ذائقه ملل» شما را با دنیای آشپزی در سراسر دنیا آشنا می‌کند. این کتاب که بخشی از سفر بوردن به ایران را نیز شامل می‌شود به تازگی در ایران منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) «وقتی کسی را دوست داشته باشید همیشه چیزی برای گفتن و نوشتن به او دارید» این جمله‌ای است که کریستین بوبن گفته است. آنتونی بوردن بر اساس همین ایده برای کسانی که دوست دارد آشپزی می‌کند.

کتاب آشپزی «ذائقه ملل» نوشته آنتونی بوردن کتابی است که شما هر غذایی را که بخواهید می‌توانید با آن تهیه کنید.  این کتاب با مقدمه نویسنده شروع می‌شود و شامل بیش از صد و بیست دستور غذایی مختلف است که می‌توان از آنها در پذیرایی برای پیش‌غذا، غذای اصلی یا دسر استفاده کرد.
 
نویسنده به سادگی کتاب خود را اینگونه معرفی می‌کند: «این کتاب پرشور، با طبیعتی ناب، بدیع و بسیار گیراست.» این اثر که مدت‌هاست در صدر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قرار دارد، با ترجمه ریحانه عسگری از سوی نشر سعید نوین روانه بازار کتاب شده است.

 
درباره نویسنده
آنتونی بوردن بعد از اتمام دوره دبیرستان وارد «موسسه آشپزی آمریکا» شد و از ابتدا کار خود را در یکی از رستوران‌های معمولی نیویورک آغاز کرد. او با تلاش و پشتکار و پیشرفت‌های چشمگیر، به چهره‌ای نامی در این عرصه تبدیل شد و خیلی زود در شمار معروف‌ترین سرآشپزان جهان قرار گرفت.
 
مهمان ناخوانده در ایران
وی در سال 2014 با برنامه‌ای در زمینه گردشگری و غذا با عنوان «آنتونی بوردن؛ مهمان ناخوانده» به ایران آمد و بعد از گذر از شهرهای مهم چون اصفهان به تهران رفت و زندگی مردم ایران را از نزدیک دید. مهمان‌نوازی ایرانی‌ها و برخورد شگفت‌زده آنتونی بوردن با مردم، بافت فرهنگی و غذاهای ایرانی باعث شد که این مجموعه ضبط شده در ایران میان طرفداران این برنامه محبوبیت خاصی پیدا کند و برنده شصت و پنجمین جایزه سالانه «امی» شود.
 
 
این نویسنده درباره انگیزه خود برای نوشتن این کتاب می‌گوید: «بخشی از این غذاها حاصل تلاش حرفه‌ایم در آشپزخانه‌ها یا غذاهای خاطره‌انگیز دوران کودکی است که دوست دارم لذت خوردن آن‌ها را با دخترم شریک شوم و بخش دیگر آن مربوط به تجربه آشپزی مردم سراسر دنیاست که در سفرهای اکتشافی به کشورهای دیگر و آشنایی با غذاها و آشپزان سایر ملل کسب کرده‌ام.»
 
دستورهای این کتاب به شیوه‌ای ساده و شیوا نوشته شده تا هر فرد علاقمند به آشپزی با هر سن، جنسیت و میزان تحصیلات بتواند غذاها را درست و در فضایی لذتبخش از خانواده و دوستان پذیرایی کند.
 
همه دستورات غذایی کتاب «ذائقه ملل» در دنیا معروف و پرطرفدار هستند و نحوه درست کردن آنها با جرئیات دقیق در این کتاب توضیح داده شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.
 
کتاب«ذائقه ملل» در 384 صفحه؛ با ترجمه ریحانه عسگری، به قیمت 95هزارتومان از سوی نشر سعید نوین روانه کتابفروشی‌ها شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها