محمد دهقانی، پژوهشگر حوزه تاریخ و ادبیات در بازدید از بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: فضای شهر آفتاب بهتر از مکانهایی است که پیشتر نمایشگاه در آنجا برپا میشد. اینجا فضا نمایشگاهی است. عبور ماشینها از کنار کشتزارهای میان راه، روح را نوازش میدهد و فضای پرانرژی برای مخاطبانی است که به دنبال کتاب هستند.
استاد سابق دانشگاه تهران ادامه داد: فضای شهر آفتاب بهتر از مکانهایی است که پیشتر نمایشگاه در آنجا برپا میشد. فضای اینجا، فضای نمایشگاهی است. عبور ماشینها از کنار کشتزارهای میان راه، روح را نوازش میدهد و فضای پرانرژی برای مخاطبانی است که به دنبال کتاب هستند.
دهقانی اظهار کرد: تنها مشکلی که وجود دارد، مسیری است که باید برای آمدن به نمایشگاه طی شود و پارکینگی که قدری از نمایشگاه دور است و باید پس از آن نیز مسافتی با ون سپری شود تا به سالنهای عرضه کتاب نزدیک شویم. زمانی که نمایشگاه شلوغ است طبعا افراد بسیاری منتظر وسایل نقلیه عمومی هستند تا به سالنهای نمایشگاه بیایند و این شلوغی باعث میشود تا مدت زمانی نیز در صف انتظار برای سوار شدن اتوبوس یا ون باشیم تا ما را به داخل نمایشگاه بیاورند.
این پژوهشگر حوزه تاریخ عنوان کرد: بنده فهرست کتابهایی را نیاز داشتم از قبل آماده و در نگاه نخست آن آثار را تهیه کردم و در این میان از انتشارات سخن، امیرکبیر و چند نشر دیگر بازدید کردم تا کتابهای مورد نظرم را در حوزه تاریخ، ادبیات و الهیات خریداری کنم.
دهقانی گفت: با توجه به فاصله پارکینگ از سالنهای نمایشگاه و سنگینی کتابهای خریداری شده برایم قدری دشوار است که آنها را حمل کنم. خوب بود که در نمایشگاه امکان پست کتابهای خریداری شده برای افراد در نظر گرفته میشد تا این مشکل باعث تردید در خرید برخی آثار نشود.
وی با اشاره به بن کتاب اهل قلم افزود: اعطای بن به اهل قلم کار خوبی است هرچند مبلغ اندکی است و با آن کتابهای کمی میتوان خرید. من با این بن، کتاب 9 جلدی «نامه باستان» تالیف جلالالدین کزازی را خریداری کردم. از طرفی کتابهای سالنهای بینالملل نیز قیمت بالایی دارند و همه اهالی قلم و فرهنگ قادر نیستند این آثار را بخرند.
نظر شما