شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۱
«طراحي و برش كت و پالتوي زنانه» گرانترين كتاب حوزه اجتماعي

328 عنوان كتاب در حوزه علوم اجتماعي و علوم سیاسی در موسسه خانه کتاب ثبت شد، در اين ميان «طراحي و برش كت و پالتوي زنانه» با بهاي 100 هزار تومان گرانترين كتاب حوزه اجتماعي شناخته شد.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، از شنبه تا چهارشنبه (19 تا 23بهمن‌ماه) دو‌هزار و 284 عنوان کتاب در بانک اطلاعات موسسه خانه کتاب ثبت شده‌ است که از این میان 328 اثر به حوزه علوم اجتماعی و سیاسی اختصاص یافته است. این در حالی است که هفته پیش از این 376 عنوان کتاب در این حوزه منتشر شده بود. 

از ميان 328 اثر، 281 اثر تاليف و 47 اثر ترجمه است. 211 عنوان کتاب برای نخستین‌بار منتشر شده و 117 اثر نیز بازچاپی هستند. ناشران تهرانی 297 عنوان کتاب و ناشران دیگر استان‌ها 31 اثر در حوزه علوم اجتماعی به بازار کتاب عرضه کرده‌اند. متوسط شمارگان این تعداد اثر دوهزار و 446 نسخه و میانگین صفحات آن‌ها 265 صفحه شمارش شده است.

395مولف زن و يك هزار و 498 مرد مولف و 140 زن و 302 مرد مترجم در لیست پدیدآورندگان این هفته هستند. 135عنوان کتاب بدون قیمت به‌چاپ رسیده‌اند و 51 اثر نیز به‌صورت چاپ افست در بازار کتاب عرضه شده‌اند.

كتاب «تروريسم و زندگي روزمره» نوشته «هنري لوفور» با ترجمه اميرهوشنگ افتخاري‌راد،‌ «چرا آراء و نظريه‌هاي جامعه‌شناسان غربي را بايد بخوانيم؟» تاليف حميد صنعت‌جو، «حاشيه در حضور: گفت‌وگو با دکتر محمد هاشمی ریاست دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام» به قلم امير لعلي، «عارف: گفت‌و‌گو با محمدرضا عارف در مورد كناره‌گيري از رقابت‌هاي انتخابات رياست جمهوري دوره يازدهم» تاليف اميرعباس تقي‌پور و امير لعلي، «قانون مجازات اسلامي در نظم حقوق كنوني» به قلم محمدابراهيم شمس ناتري و ديگران، «مجموعه قوانين و مقررات مربوط به ثبت» نوشته سيدرضا موسوي‌گوگدرقي، «واقعيت‌هاي برساخته» تاليف اميرعباس تقي‌پور، «نلسون ماندلا: تصویری از یک مرد فوق‌العاده» اثر «ریچارد استنگل» با ترجمه محمد احدی و نگار نادور برخی از آثاری هستند که برای نخستین‌بار به بازار کتاب ارایه شده‌اند.

چاپ دوم «آيين زندگي» تاليف ديل كارنگي و ترجمه مرضيه صادقي‌زاده، چاپ ششم «انديشه سياسي در اسلام معاصر» نوشته حميد عنايت، چاپ 53 « قانون آيين دادرسي دادگاه‌هاي عمومي و انقلاب در امور كيفري»  تاليف جهانگير منصوري، چاپ دوم «هويت‌شناسي» نوشته موسي نجفي، چاپ دوم «وصيت‌نامه شرعي و قانوني» به قلم عليرضا سبحاني‌نسب،‌ چاپ سيزدهم كتاب «يادتونه» با گردآوري مهدي منتصري نیز برخی از آثار بازچاپی این بازه زمانی به‌شمار می‌آیند./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها