چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳
شاعران‌برای خلق اثر ادبی به روستاها بروند

حسن روشان، شاعر جوان خراسانی و برگزیده ششمین جشنواره شعر فجر، روستا را بهترین مکان برای نگارش آثار ادبی معرفی کرد و گفت: پیشنهاد می‌کنم که شاعران برای خلق آثارشان به روستاها بروند.-

روشان به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: رگه‌هایی از پاکی و صفا در روستا‌ها وجود دارد که این بهترین بستر  برای آفرینش آثار ادبی و هنری محسوب می‌شود. 

وی اظهار کرد: هر قدر از پایتخت و  فضای سایبری رسانه‌ها دور می‌شویم به همان میزان سکوت و آرامش بیشتری را در زندگی‌مان تجربه می‌کنیم که این حال و هوا برای نگارش آثار ادبی بسیار ضروری هستند. 

روشان تاکید کرد: شعر باید از هوای پاک و دل‌انگیز نشات بگیرد به‌‌طوری که مخاطب پس از خواندن این آثار به زندگی کردن و انسان بودن امیدوار شود.
 
وی گفت: دغدغه‌های شهر سبب غفلت انسان از خود، جهان و همه فرصت‌های طلایی موجود در زندگی می‌شود و وظیفه یک شاعر آگاه تغزل و وصف شکوه زندگی و یادآوری این فرصت‌ها است. 

این فعال فرهنگی درباره تازه‌ترین کتاب شعرش اضافه کرد: اکنون مجموعه شعری به‌ نام « 70 غزل» را  برای چاپ آماده کرده‌ام، چنا‌نچه دبیرخانه جشنواره شعر فجر به قول خود در حمایت مادی و معنوی از این مجموعه غزل وفا کند، به‌زودی آن‌را چاپ می‌کنم. 

روشان، کارشناس ارشد ادبیات متولد 1355 در یکی از روستاهای کردنشین (کرمانج) خراسان به دنیا آمده است. 

از وی تاکنون دو مجموعه شعر به نام‌های «گزارهای ناگزیر» و «جنگل، جدال قیچی اعداد بود و مه» از سوی انتشارات سخن‌گستر منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط