دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵
داستانی درباره سنت و مدرنیته در «دایی جان سگ به ژاپنی چه می‌شود»

نقی سلیمانی، نویسنده کودک و نوجوان، از پایان نگارش رمان تازه خود با نام «دایی جان سگ به ژاپنی چه می‌شود» خبر داد و گفت: این رمان که از سوی انتشارات سروش به چاپ می‌رسد، موضوعی خانوادگی و اجتماعی دارد. در این کتاب سعی داشتم به نوعی به چالش میان سنت و نوآوری در روزگار امروز بپردازم.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، سلیمانی درباره این رمان که «دیوانه‌وار» نام دیگر آن است و به زودی از سوی انتشارات سروش منتشر می‌شود گفت: تم اصلی این رمان تقابل میان ما به عنوان شهروند با داشته‌های دنیای جدید را تصویر می‌کند و به نوعی چالش میان سنت و نوآوری را نیز مدنظر قرار می‌دهد. این داستان با محوریت یک دختر نوجوان و پدر وی که با یکدیگر اختلاف دارند، آغاز می‌شود و در ادامه هفت تا هشت شخصیت داستانی دیگر نیز به داستان اضافه می‌شوند.

نویسنده‌ مجموعه «کارگاه بچه‌ها» ادامه داد: در این کتاب یک فصل به روایت «آیدا» و فصل دیگر به روایت «پدر» نوشته شده است. پدر حتی نویسنده داستان را نیز نقد می‌کند و برای ناشر نامه‌ای می‌نویسد که این نامه در آغاز کتاب آمده است.

سلیمانی درباره شیوه و سبک نگارش این کتاب نیز توضیح داد: داستان به شیوه پست مدرن نوشته شده است و به مسایل اجتماعی، خانوادگی و مشکلات و معضلات زندگی شهری می‌پردازد.

سليماني متولد سال 1340 در تهران است. او 19 ساله بود که تصميم گرفت هم بنويسد و هم نوشته‌هاي ديگران را براي نوجوان ايراني ترجمه كند. نتيجه‌ نویسندگی او چاپ بيش از 20 كتاب براي نوجوانان است كه بسياری از آن‌ها هم جايزه‌هاي گوناگون گرفته‌اند. از جمله آثار او می‌توان به «گلدان پشت پنجره»، «دایره‌های کبود»، «خل‌بازی‌های خلبان اتوبوس هوایی»، «افسانه نو»، «آنی» اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط