گروه جنبشهای معنوی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) سه اثر پژوهشی در حوزه جنبشهای معنوی نوپدید را در مقایسه با تعالیم عرفان اسلامی در دست تالیف و تدوین دارد._
محمدحسین کیانی «جنبشهای نوپدید هندی» را اثر بعدی این مجموعه معرفی کرد و افزود: قرار است محققان این گروه با تحقیق میدانی مهمترین مصادیق جنبشهای نوپدید هندی را از میان کتابهای این حوزه استخراج کنند تا به تعالیم این جنبشها پیببرند، سپس برای پاسخ به سوالاتی که برای آنها ایجاد میشود، پژوهشی میدانی و سفری یک ماهه به هندوستان و موسسات متولی این حوزه داشته باشند تا اطلاعات خود را تکمیل کنند.
کیانی با اشاره به این که سرپرستی نخستین طرح را شخصا بر عهده دارد، دکتر هادی وکیلی را سرپرست طرح پژوهشی دوم معرفی کرد و ادامه داد: سومین کتاب این گروه قرار است با عنوان «جنبشهای متافیزیکی» منتشر شود.
وی از دکتر سیدمحمدعلی دیباجی ربه عنوان مسوول این طرح نام برد و گفت: جنبشهای معنوی نوپدید مصادیق بسیار پراکندهای دارند که موجب ارایه تقسیمبندیهای علمی متفاوتی از آنها میشود، یکی از این تقسیمبندیها جنبشهای متافیزیکی مبتنی بر دانشهای متافیزکی غرباند که دانشگاههایی نیز در این زمینه دارند. از این میان میتوان به هالهشناسی و چاکراشناسی اشاره کرد.
سردبیر فصلنامه مطالعات معنوی افزود: قرار است پژوهشگران گروه جنبشهای معنوی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) با طرح مصادیق این دسته از جنبشهای متافیزیکی به نقد و بررسی آنها بپردازند و تعالیم این جنبشها را استخراج کنند. پیشبینی میشود نتایج این طرح تا سال آینده در قالب کتاب آماده انتشار شود.
نظر شما