جمعه ۲۳ تیر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
بودجه ويژه نداريم اما برنامه تابستاني داريم

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با بیان این‌که استان کرمانشاه بودجه‌ای برای اجرای برنامه‌های اوقات فراغت به این اداره نداده است، گفت: با بودجه جاري کتابخانه‌ها برنامه‌هایی را برای جذب کودکان و نوجوانان به کتابخانه اجرا می‌کنیم. این برنامه‌ها و کلاس‌ها در فضای کتابخانه و مرتبط کتاب برنامه‌ریزی می‌شوند.-

علی اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: در فصل تابستان از سوی استان بودجه‌ای برای اوقات فراغت دریافت نمی‌کنیم اما با بودجه جاري کتابخانه‌ها برنامه‌هایی را در نظر می‌گیریم که منجر به حضور کودکان و نوجوانان در کتابخانه‌ شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با بیان این‌که بیش از 40 کتابخانه از 66 کتابخانه این استان مجهز به بخش کودک و نوجوان شده‌اند، اظهار کرد: از میان این کتابخانه‌ها، 12 کتابخانه روستایی نيز مجهز به بخش کودک شده‌اند و در این بخش تجهیزات، رنگ‌آمیزی و تزیینات کتابخانه متناسب با گروه سنی کودکان به چشم مي‌خورند.

وی افزود: در هريك از 14 شهرستان استان کرمانشاه یک کتابخانه را به برگزاری کلاس‌های تابستانی اختصاص داده‌ایم و در شهر کرمانشاه نیز چهار کتابخانه ویژه برگزاری کلاس‌های تابستانی در نظر گرفته شده‌اند.

اسماعیلی درباره کلاس‌هایی که در فصل تابستان برگزار می‌شوند، اظهار کرد: این کلاس‌ها معمولا به گونه‌ای‌اند که مخاطبان آن‌ها را به کتاب ارتباط می‌دهند؛ برای مثال، در کلاس‌های خوشنویسی برای تمرین‌های خوشنویسی، متن‌هایی از آثار مكتوب انتخاب می‌شوند. 

وی با بیان این‌که اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در نظر دارد در تمام کتابخانه‌های عمومی این استان بخش کودک و نوجوان را راه‌اندازی کند، گفت: در برخی از کتابخانه‌ها که فضای کافی وجود دارد، حدود 30 تا 40 متر مربع را به بخش کودک اختصاص می‌دهیم و در کتابخانه‌هایی که فضای کافی وجود ندارد، گوشه‌ای از کتابخانه را به کودکان اختصاص خواهيم داد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه تاکید کرد: مهم‌ترین دغدغه ما جذب کودکان و نوجوانان به کتابخانه است. از این رو، تفاهمنامه‌ای را با آموزش و پرورش استان امضا کرده‌ایم که بر اساس آن، دانش‌آموزانی که به کتابخانه‌های عمومی این استان معرفی می‌شوند، با 60 درصد تخفیف در حق عضویت، ثبت‌نام می‌شوند.

وی افزود: آموزش شیوه مطالعه به دانش‌آموزان از جمله فعالیت‌هایی است که در کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه صورت می‌گیرد و همکاران ما در کتابخانه‌های استان برای ارایه این آموزش‌ها، دوره‌های ویژه گذرانده‌اند. براساس سند نهضت مطالعه مفید، برنامه‌هایی برای مهدهای کودک و کوکان زیر شش سال نیز داریم تا بتوانند از کتاب‌های صوتی و کتاب‌های تصویری کتابخانه‌ها استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها