به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، كتاب «ايران را ببينيم» شامل پيشگفتار و مقدمهاي درباره توسعه گردشگري است. در فصلهاي ششگانه كتاب از جاذبههاي تاريخي و باستاني، ميراث معنوي و هنرها، صنايعدستي و جاذبههاي طبيعي ايران ياد شده است.
جاذبههاي تاريخي ـ فرهنگي، طبيعي، مذهبي، صنايعدستي و هنرهاي سنتي و نوين، در جاي جاي اين كشور پراكنده شده و هر نقطه جايي دارد براي ديدن و حكايتي دارد براي شنيدن. ايران قابليتهاي چشمگيري براي توسعه انواع مختلف گردشگري از جمله گردشگري تاريخي و فرهنگي، طبيعتگردي و اكوتوريسم، گردشگري سلامت و ورزشي دارد.
زبان تصوير ميتواند بيانگر زيبايي، عظمت و شكوه يك اثر باشد و ابعاد و زواياي گوناگون آن را به نمايش بگذارد. تأثيري كه جنبههاي ديداري يك اثر بر بيننده دارد، بسي عميقتر از تأثير گفتههايي است كه يك شنونده در رابطه با آن اثر ميشنود. عكسهاي اين مجموعه هر كدام دريچهاي است كوچك بر عظمت هر اثر و از نقطه نظر طبيعت، تاريخ، معماري و هنرهاي سنتي، با بياني موجز و شرحي مختصر سعي دارد تا ايران را به دوستداران و علاقهمندان به شناخت اين سرزمين بشناساند. اين روايتهاي تصويري ميتواند گامي موثر براي معرفي مواريث فرهنگي و تمدني منحصر به فرد ايران باشد.
جهانيان عنوان كرده كه با توجه به اهميت موضوع و جذابيتهاي خاص نخستين جشنواره عكس دانشجويي بر آن شديم كه كتاب مجموعه عكسهاي برگزيده را در اختيار علاقهمندان قرار دهيم. اين اثر مجموعهاي از عكسهاي برگزيده جشنواره است و سعي بر آن بوده كه به زبانهاي فارسي و انگليسي شناخت و آگاهي كافي به گردشگران منتقل شود.
اين كتاب پس از پيشگفتار و مقدمه به نقش تصوير در توسعه گردشگري ميپردازد و مشتمل بر شش فصل است كه فصل نخست آن به بيان كليات گردشگري پرداخته و پنج فصل ديگر به ترتيب شامل تصاويري مربوط به جاذبههاي مذهبي، جاذبههاي تاريخي و باستاني، ميراث معنوي، جاذبههاي مربوط به هنرهاي دستي و صنايعدستي و جاذبههاي طبيعي است.
«ايران را ببينيم» به دو زبان فارسي و انگليسي با شمارگان 2000 نسخه و بهاي 140000 ريال به كوشش جهاد دانشگاهي واحد مركز گردشگري علمي ـ فرهنگي منتشر شده و در دسترس علاقهمندان و گردشگران داخلي و خارجي قرار گرفته است.
سهشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۰
نظر شما