چهارشنبه ۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۰
پي‌گيري ردپاي فرويد و لاكان در «نظريه‌هاي اجتماعي معاصر»

آنتوني اليوت در كتاب «نظريه‌هاي اجتماعي معاصر» ضمن بررسي نظريه‌هاي مكاتب مختلف، تاثير فرويد و لاكان در اين نظريه‌ها و سير تحول آراي آنها را از مكتب فرانكفورت تا دوره‌هاي بعدي نشان مي‌دهد.\

هادي جليلي، مترجم كتاب، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(اايبنا)، اظهار داشت: شايد مهم‌ترين ويژگي كار نويسنده اين كتاب، دنبال كردن خط فكري فرويد و لاكان در نظريه‌هاي اجتماعي از مكتب فرانكفورت تا زمان نوشته شدن اين كتاب باشد.

وي فرويد و لاكان را دو نظريه‌پرداز اجتماعي و روانكاوي بسيار تاثيرگذار دانست و گفت: به همين دليل بيشتر نظريه‌هاي اجتماعي رنگي از آرا و انديشه‌هاي آنان را دارند و بنابراين، عجيب نيست كه نويسنده اين كتاب در پي نشان دادن اين تاثير و لايه‌هاي زيرين نظريه‌هاي اجتماعي به مخاطبانش باشد.

جليلي، اليوت را شارح و مفسر نظريه‌هاي اجتماعي برشمرد كه اين كتاب را براي دانشجويان كارشناسي و كارشناسي ارشد نوشت.

اين مترجم يادآور شد كه با مطالعه اين كتاب تحول انديشه فرويد و لاكان در نظريه‌هاي اجتماعي را نيز درمي‌يابيم.

وي با اشاره به بررسي نظريه‌هاي اجتماعي در قالب مكاتب مختلف در اين كتاب بيان داشت: اليوت در هر مكتب نظير پست‌مدرنيسم، ساختارگرا، پساساختارگرا و فمنيسم، چند نظريه‌پرداز مهم را برجسته و نظريات‌شان را بررسي مي‌كند.

جليلي نسخه انگليسي اين كتاب را شامل سيصد و پنجاه صفحه در قطع وزيري دانست و گفت: قرارداد انتشار اين كتاب با نشر ني منعقد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط