جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
کتابی از پیتر هو دیویس، چهره تحسین‌شده ادبیات آمریکا منتشر شد

رمان «دروغی درباره تو» نوشته پیتر هو دیویس، نویسنده ولزی‌تبار و از چهره‌های تحسین‌شده ادبیات معاصر آمریکا با ترجمه فهیمه نصرتی به بازار آمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا پیتر هو دیویس، نویسنده ولزی‌تبار متولد ۱۹۶۶ از چهره‌های تحسین‌شده ادبیات معاصر آمریکاست که جوایزی چون جان لوئنتر و پن مالامود را در کارنامه دارد. این نویسنده در کتاب «دروغی درباره تو» که نامزد جایزه لمبرتا برای داستان‌های نوآورانه بوده، با روایتی کوتاه بحران هویت و شرم را در تجربه پدرانه نشان می‌دهد.

در بخشی از رمان می‌خوانید: «زمانی می‌رسد که درباره دوران کودکی پسر حس نوستالژیک پیدا می‌کنند. مراحلی که خیلی زود گذشتند. او دیگر چهارسالش نخواهد شد هرگز پنج سالش نخواهد شد هرگز شش سالش نخواهد شد. یک تولد دیگر و دیگری و دیگری. طولانی‌ترین روز. طولانی‌ترین روز. اولین روزی که پسر شب را در خانه دوستش می‌ماند، هر دو مدام در خانه راه می‌روند گویی چیزی گم کرده‌اند. نه او را بلکه خود قدیمی‌شان را…»

نشر عینک اخیراً این کتاب را در ۱۸۴ صفحه و با قیمت ۲۴۰ هزار تومان عرضه کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها