سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۹
نمایشگاه کتاب فرهنگ رضوی در کتابخانه‌ای در خرمشهر برپا شد

خوزستان- به مناسبت میلاد امام رضا (ع) نمایشگاه کتاب فرهنگ رضوی در کتابخانه عمومی قلم‌چی خرمشهر برپا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، نمایشگاه «فرهنگ رضوی» در آستانه میلاد امام رضا (ع) در کتابخانه عمومی قلم‌چی خرمشهر افتتاح شد. رویدادی فرهنگی که با هدف پیوند هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان با معارف نورانی این امام همام طراحی شده و نیز مورد توجه بسیاری از خانواده‌ها و علاقه‌مندان حوزه کتاب و مطالعات دینی قرار می‌گیرد.

در این نمایشگاه مجموعه‌ای از کتاب‌های ویژه نوجوانان ارائه شده که هر یک بخشی از مفاهیم اخلاقی، تاریخی و معرفتی مرتبط با امام رضا (ع) را روایت می‌کند. آثار شاخص در نمایشگاه متشکل از کتاب «مهمان خراسان» اثر سعید بیابانکی، «اعتراف غلامان» نوشته حمیدرضا شاه‌آبادی، «ما گم شده‌ایم» تألیف مجید ملامحمدی، «دیدار با آقای مهربان» نوشته مرتضی دانشمند، «ضامن آهو» اثر ناصر حسینی‌نژاد، «امام رضا (ع)» نوشته فریبا کلهر و «ستاره من» تألیف ناصر نادری است که هر یک از این کتاب‌ها تلاش دارند نسل جوان را با جلوه‌هایی کمتر شنیده‌شده از سبک زندگی و مفاهیم ناب رضوی آشنا کنند.

به گفته مسئول کتابخانه، هدف اصلی از برپایی این رویداد فرهنگی، ایجاد انگیزه تازه برای مطالعه آثار مرتبط با فرهنگ رضوی و گشودن دریچه‌ای جدید به‌سوی آموزه‌های اخلاقی و معنوی امام رضا (ع) است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها