شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
دبیرخانه دائمی یادمان زنده‌یاد استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده ایجاد می‌شود

دبیر ستاد مردمی یادمان زنده‌یاد «استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده» گفت: به دنبال ایجاد دبیرخانه دائمی یادمان زنده‌یاد استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده نویسنده و هنرمند فقید و پیشکسوت خراسان و کشور هستیم.

سید‌هاشم جلالی، دبیر ستاد مردمی یادمان زنده‌یاد استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در خراسان‌رضوی گفت: سیدمحسن مصطفی‌زاده معلم، شاعر، عارف، نویسنده، فیلسوف، پژوهشگر، منتقد، نمایشنامه‌نویس و هنرمند پیشکسوت خراسان و کشور دارای آثار متعدد منتشر نشده‌ایی است که قصد داریم با ایجاد دبیرخانه دائمی یادمان این استاد فقید با نظارت فرزندان وی نسبت به انتشار این آثار اقدام کنیم.

وی ادامه داد: کتاب‌های «الفبای حسن»، «حدیث ولایت مالک»، «آیینه حق نما»، «منتخب مناقب امیرالمومنین در شعر فارسی»،«یاعلی»، «سیری در ۱۲۱ حدیث نبوی (ص) با مطلع یا علی (ع)»، «یک یا علی دیگر»، «لبیک یا علی» و نمایشنامه‌های «محاکات» و «ابدال» تاکنون از زنده‌یاد «استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده» منتشر شده است.

جلالی با بیان اینکه ده‌ها عنوان کتاب آماده چاپ از استاد مصطفی‌زاده وجود دارد، خاطرنشان کرد: امیدوارم با نظارت و همکاری فرزندان وی و حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و سایر مجموعه‌ها کتاب‌های جدیدی از استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده به همت ستاد مردمی یادمان ایشان منتشر شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه استاد مصطفی‌زاده یکی از مهمترین منتقدان عرصه تئاتر کشور به حساب می‌آمد که نگارش صدها مقاله و تصحیح بیش از ۵۰ مجلس تعزیه را نیز در کارنامه هنری خود داشت، گفت: برخی او را نفر اول هنر تعزیه کشور می‌دانند و در همین زمینه آثاری از وی به جای مانده که سعی در انتشار آن داریم.

دبیر ستاد مردمی یادمان زنده‌یاد استاد سید‌محسن مصطفی‌زاده گفت: با تلاش ستاد مردمی و البته حمایت دستگاه‌های مختلف به ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی خراسان رضوی، آموزش و پروش خراسان رضوی، صداوسیمای خراسان رضوی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان خراسان رضوی، سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد، حوزه هنری خراسان رضوی، معاونت فرهنگی سپاه امام رضا(ع) و چند مجموعه دیگر،  11 اسفند‌ماه امسال نخستین یادمان سالگرد استاد مصطفی‌زاده با کیفیت مناسبی برگزار شد.

جلالی با اشاره به قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین رئیس حوزه هنری در یادمان استاد مصطفی‌زاده، خاطرنشان کرد: امیدواریم با برگزاری برنامه‌های مختلف همچون یادمان، نشست‌های تخصصی بررسی آثار و ابعاد شخصیتی استاد مصطفی‌زاده و چاپ، رونمایی و انتشار آثار ایشان، تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی یاد و خاطره این استاد فقید چند‌وجهی را گرامی و وی را بیشتر برای جامعه معرفی کنیم.
 
به گزارش ایبنا؛ سید‌محسن مصطفی‌زاده نویسنده و شاعر فقید مشهدی متولد 1335 پس از سال‌ها پژوهش و نویسندگی عصر چهارشنبه 11 اسفند 1400 به صورت ناگهانی دچار عارضه‌ی قلبی شد و جان به جان آفرین تسلیم کرد. پیکر وی دو روز بعد یعنی در 13 اسفند ماه 1400 در میان بهت و اندوه خانواده، شاگردان، دوستداران و هنرمندان کشور در حرم مطهر رضوی تشییع و در بهشت رضا(ع) قطعه ی میرزا جوادآقای تهرانی به خاک سپرده شد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها