فیلسوف و استاد دانشگاه آکسفورد در کتاب جدید خود با عنوان «آنچه ما به آینده بدهکاریم» تاثیر مثبت انسانها بر آینده را یکی از اولویتهای اخلاقی اصلی زمان حاضر میداند.
فیلسوف، ویلیام مکآسکیل در کتاب «آنچه ما به آینده بدهکاریم» با تاکید بر بلندمدتگرایی، این ایده را مطرح میکند که تاثیرگذاری مثبت بر آینده دور، اولویت اخلاقی کلیدی زمان ماست. از این منظر، تلاش برای متوقف کردن تغییرات اقلیمی یا جلوگیری از پاندمی بعدی، کافی نیست. ما باید اطمینان حاصل کنیم که تمدن در صورت فروپاشی دوباره، بازخواهد گشت. باید با پایان یافتن پیشرفت اخلاق مقابله کرده و خود را برای سیارهای آماده کنیم که در آن باهوشترین موجودات، دیجیتالی هستند، نه انسان.
اگر ما امروز انتخابهای خردمندانهای داشته باشیم، نوههای نوههایمان شکوفا خواهند شد. آنها خواهند فهمید که ما هر کاری از دستمان برمیآمده انجام دادیم تا دنیایی پر از عدالت، امید و زیبایی به آنها بدهیم.
مکاسکیل، نویسنده این کتاب، استاد فلسفه، اخلاقشناس و پژوهشگر موسسه اولویتهای جهانی، وابسته به دانشگاه آکسفورد، مدیر بنیاد مطالعات آینده در زمینه اولویتهای جهانی و یکی از بنیانگذاران جنبش نوعدوستی موثر است. از دیگر آثار این پژوهشگر میتوان به «خوب را بهتر انجام دادن» و «تردیدهای اخلاقی» اشاره کرد.
کتاب «آنچه ما به آینده بدهکاریم» به زبان انگلیسی در 352 صفحه از سوی بیسیک بوکز منتشر و روانه بازار شده است.
نظر شما