جشن امضای روزبه بمانی ترانهسرای مجموعه شعر «دنیای این روزای من» با استقبال مخاطبان در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری کتاب (ایبنا)، روز گذشته در ادامه روند مراسم جشن امضا در نمایشگاه کتاب، این آئین برای کتاب «دنیای این روزای من»، اثر روزبه بمانی برگزار شد و علاقهمندان این شاعر و ترانهسرا برای امضای کتابشان به دست روزبه بمانی صف کشیدند.
کتاب «دنیای این روزای من» مجموعه ترانههای روزبه بمانی است که در بیشتر مواقع کتابش در آمار پرفروشهای نشر نگاه قرار دارد. این کتاب گزیده پانزده سال کارهای عاشقانه بمانی است و قرار است که کارهای اجتماعی این شاعر نیز به زودی در یک مجموعه دیگر منتشر شود. تمام کارهای این مجموعه در گذشته اجرا شدهاند و پس از سالها به صورت مکتوب در آمدهاند.
رئیس مرکز میراث ناملموس در نامهای به رئیس مؤسسه اکو معرفی نظامی به عنوان شاعر آذربایجانی و مولانا به عنوان شاعر ترک را خطای نابخشودنی دانست و خواستار تصحیح هر چه سریعتر تقویم این موسسه شد.
کتاب «نظریهپردازی در علوم اجتماعی؛ شیوههای نظریهپردازی خلاقانه» نوشته ریچارد سوئدبرگ دومین اثر از مجموعه آثار این متفکر حوزه جامعهشناسی، اقتصاد و سیاست که با نظر وی به فارسی ترجمه میشود.
چهارمین نشست «آفتاب جهانتاب کتاب» فردا یکشنبه دوازدهم اسفندماه در کتابفروشی امیرکبیر شعبه فخر رازی برپا میشود؛ و به بررسی اندیشهها و آثار نیکوس کازانتزاکیس، بهویژه «سرگشته راه حق» میپردازد.
کتاب «تأملاتی پیرامون دین در حوزه عمومی» نوشته بهروز قمری تبریزی سعی کرده که برداشتی متفاوت و جامعهشناسانه از نقش دین و دینداری در جامعه مدرن ارائه دهد.
کتابهای «آمادهسازی هنرپیشه»، «شخصیتسازی» و «نقش آفرینی» در دورۀ ۳ جلدی «مجموعۀ آثار استانیسلاوسکی» تألیف کی. اس. استانیسلاوسکی. ترجمة مهین اسکوئی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
در دیدار استادان زبان فارسی در دانشگاهها و کالجهای دهلی با غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس بنیاد سعدی از چهار عنوان کتاب رونمایی شد.
میان استعمارگر و استعمارشده هنوز شکاف بزرگی است که ترمیم نخواهد شد؛ تا زمانی که ادبیات استعماری و کنش استعمارگرانه وجود دارد و اشغال، شهرکسازی، جنگ و نسلکشی در فلسطین نمونه زنده این استعمار است. کتاب «جنگ الجزایر» برای بازخوانی ریشههای تاریخی این چالش همچنان موجود ترجمه شده است.
همدان - مقبرهها و آرامگاههای مفاخر با اشکال و سازههای هندسی متنوع، هر کدام رمز و رموزی دارد که گشت و گذار در آنها به ویژه در آغازین روزهای بهار، آدمی را جرعهنوش عطر شعر و شعور میکند.
حافظ شیرازی وقتی میگفت از دنیا فراغتی و کتابی و گوشه چمنی میخواهد، لابد بهار شیراز را پیش چشم خود داشته است. تحریریه ایبنا یک بهاریه برای مخاطبان خود دارد. لطفا ببینید و بخوانید. شما هم اگر نوروزتان را کتاب عیدی بدهید، بهار بهتری پیش رویتان خواهد بود.
ساره گودرزی / خبرنگار سرویس مدیریت کتاب
کرمان- استاندار کرمان در پی مطالبه اهالی فرهنگ و هنر، دستور تاسیس بنیاد ملی خواجوی کرمانی و در راستای آن «نشان خواجو» برای حمایت از فعالیتهای فرهنگی و هنری را صادر کرد.
مردم باید متوجه حساسیت شرایط بشوند و با وجود فشار و استرس وقت بگذارند و اجازه ندهند فقدان مطالعه و آگاهی باعث غلبه رویکردهای پوپولیستی در سیاست و جامعه شود.
راضیه موسویخو، شاعر و پژوهشگر ادبی گفت: در طول تاریخ، شاعری ماندگار نشد مگر آنکه از همه داشتههای زبانی، فرهنگی، فلسفی، اساطیری و عرفانی ملت خود و گاه ملل دیگر بهره برد.
مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به هدایت سرمایهگذاری در حوزههای چاپ و بستهبندی اشاره کرد و گفت: امیدوارم سال ۱۴۰۴ سرمایهها به سمت حوزههایی هدایت شود که خلا وجود دارد.
مرکزی – مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی از برگزاری دومین جشنواره ملی عکس «زندگی با کتاب» خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در اراک برگزار میشود.
وینچنزو لاترونیکو در رمان «کمال» با تمرکز بر زندگی دو شخصیت مهاجر در برلین، موضوعاتی مانند مصرفگرایی، نمایش در شبکههای اجتماعی و خالی شدن آدمها از معنا در دنیای مدرن را بررسی میکند و نشان میدهد چگونه شیوه زندگی پر زرق و برق در نهایت به مکانی برای بیگانگی و نارضایتی فردی تبدیل میشود.
نویسنده کتاب «آزمون آزمونها» تأکید میکند که التزام به علم، عقلانیت و اولویتدادن به منافع مردم، مهمترین درسهایی است که باید از بحران کرونا گرفت. عملکرد رسانهها در دوران همهگیری کرونا نشان میدهد که بیاعتمادی به رسانه ملی یکی از ضعفهای اساسی مواجهه ایران با کرونا بود.
قزوین- با آغاز فصل بهار و فرا رسیدن ایام نوروز باستانی، گردشگران بسیاری رهسپار قزوین میشوند تا از اماکن تاریخی و جاذبههای طبیعی این کهن شهر بازدید کنند و در کنار این اماکن، آرامگاه حمدالله مستوفی، مورخ قرن هشتم نیز مورد استقبال گردشگران علاقمند به تاریخ و ادبیات است.
رند پال در کتاب جنجالی خود با عنوان «چرا سوسیالیست نیستم» با مروری بر تجربیات شکستخورده سوسیالیسم در قرن بیستم، هشداری جدی به کسانی میدهد که همچنان به این ایدئولوژی دل بستهاند.
نظر شما