شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
انجمن ادبی خوی به نام «پوریای ولی» نامگذاری می‌شود

آذربایجان‌غربی- دبیر محفل ادبی «پوریای ولی» شهرستان خوی گفت: به‌دلیل وجود آرامگاه پوریای ولی در خوی و مغفول ماندن چهره ادبی او به رغم فعالیت در حوزه شعر و وجود چند دیوان شعر از او، تصمیم گرفتیم انجمن ادبی را در این شهرستان مزین به اسم این پهلوان کنیم.

وحید حیاتلو، دبیر محفل ادبی «پوریای ولی» شهرستان خوی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه، شناسنامه فرهنگی خوی با «شعر» است و شاعران بسیار خوبی در این شهرستان بودند که اکنون در بین ما نیستند مثل حقیر خویی که قله شعر آئینی در کشور بوده و اساتیدی چون آغاسی، منصور دیبا و مشاهیر زیادی که در حوزه ادبیات و شعر در خوی قلم فرسایی می‌کردند.

وی گفت: ما در شهرستان خوی ظرفیت شمس تبربزی و پوریای ولی را هم داریم که در حوزه شعر شهرت جهانی دارند و اگر از ظرفیت این‌ها فقط به صورت نمادین برای مسائل فرهنگی استفاده کنیم، قدری بی‌محبتی تلقی می‌شود.

حیاتلو بیان کرد: ظرفیت شعری در شهرستان خوی استان آذربایجان غربی بدون تعصب به دلیل سبک و تنوع و حجم شعر و سابقه‌ایی که دارد، در استان کم نظیر است.

وی افزود: همچنین به‌دلیل وجود آرامگاه پوریای ولی در خوی و مغفول ماندن چهره ادبی پوریای ولی که در حوزه شعر هم فعال بوده و چندین دیوان شعر داشته، تصمیم گرفتیم که انجمن ادبی که زیر نظر معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه آزاد خوی فعالیت می‌کند را به اسم این پهلوان نامگذاری کنیم.

دبیر کانون شعر و ادب «پوریای ولی» ادامه داد: کانون شعر و ادب انجمن پوریای از سال ۱۴۰۲ شروع به فعالیت کرده و روزهای دوشنبه هر دو هفته یک‌بار به مدت دو ساعت فعالیت دارد که حضور برای همه شاعران شهرستان و حتی شهرهای اطراف آزاد است.

حیاتلو گفت: در راستای ظرفیت‌های فرهنگی شهرستان خوی تمام ارگان‌های فرهنگی باید پای باشند و ما در این شهرستان انجمن‌های مختلف ادبی داریم که متاسفانه هیچ حمایتی از طرف ارگان‌های فرهنگی ندارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین