غرفه جمهو.ری اسلامی ایران در هفدهمین دوره نمایشگاه کتاب وین به کار خود پایان داد.
علیزاده، مدیرکل امور دانشجویان بینالمللی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و تحقیقات فنآوری با اشاره به اعزام هیات دانشگاهی از دانشگاههای علامهطباطبایی، یزد، کردستان، رازی کرمانشاه و مازندران به منظور عرضه آخرین تالیفات دانشگاهی و معرفی دستاوردهای علمی ایران به نمایشگاه کتاب وین تصریح کرد: معرفي و شناساندن هرچه بيشتر دانشگاههای ايرانی و ارايه پتانسيلهای موجود، تبليغ برای جذب دانشجويان خارجي، ايجاد ارتباطات جديد با دانشگاه های اتريش و ديگر دانشگاه های اروپايی در راستای تبادل دانشجو و انجام پروژه های تحقيقاتی مشترك اروپايی، بحث و تبادل نظر با همكاران از دانشگاههای اتريشی و اروپايی ازجمله اهدافی بود که در نمایشگاه کتاب وین دنبال شد.
وی همچنین از برگزاری نشستی با مدیر ارتباطات بینالمللی آکادمی علوم اتریش در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران خبر داد و افزود: در این جلسه مقرر شد طرفین براساس تفاهمنامه کلی قبلی، برنامه عملیاتی مشترکی را تنظیم و همکاری در خصوص تبادل دانشجو را آغاز کردند.
از سوی دیگر دکتر قباد شفیعی معاون گروه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه کردستان با اشاره به برگزاری نشستهای کاری در دانشگاه""FHJOANNEUM گراتس اتريش گفت: تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تعریف پروژههای مشترک علمی در قالب برنامه اروپایی H2020 و برگزاری دورههای کوتاه مدت مشترک مورد توافق طرفین قرار گرفت.
عبدالله مولایی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش دربرنامه عصر ایران با اشاره به نقاط قوت روابط فرهنگی ایران و اتریش تاکید کرد: یکی از نقاط قوت روابط فرهنگی ایران و اتریش در سالهای اخیر همکاریهای دانشگاهی و آکادمیک بوده است. کارگروه خاص این نوع همکاریها در چهارچوب کمیسیون مشترک ایران و اتریش طراحی شده است و جلسات متعددی در تهران و وین داشتهاند و حدود 12 دانشگاه و مراکز علمی ایران و اتریش یادداشت تفاهم همکاری امضا کردهاند.
با پایان یافتن فعالیت های غرفه ایران دراین نمایشگاه 100 جلد کتاب به زبان آلمانی و انگلیسی با موضوعات اسلامشناسی به مرکز اسلامی امام علی(ع) در وین، اهدا شد.
نمایشگاه کتاب وین عصر روز گذشته(21 آبان ) به کار خود پایان داد.
نظر شما