دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹
​سعیده موسوی‌زاده با «گردن دراز» و «مورچه‌های کله‌سیاه» به دیدار بچه‌ها می‌آید

سعیده موسوی‌زاده، شاعر کودک و نوجوان از تولید چند مجموعه شعر جدید مانند «گردن دراز»، «هاپیچی هاپیچو» و «مورچه‌های کله‌سیاه» برای کودکان و خردسالان خبر داد و گفت که این مجموعه‌ها به‌زودی منتشر خواهند شد.

سعیده موسوی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) با اعلام خبر تولید چند مجموعه شعر جدید، اظهار کرد: از جمله این مجموعه‌ها می‌توان به «گردن دراز»، «هاپیچی هاپیچو» و «مورچه‌های کله‌سیاه» اشاره کرد. این مجموعه‌ها برای چاپ به حوزه هنری مشهد سپرده شده‌اند.
 
این شاعر کودک و نوجوان درباره این مجموعه‌‌ شعرها توضیح داد: «گردن دراز» شامل ترانه‌هایی درباره حیوانات بوده که برای گروه سنی خردسال سروده شده است. «هاپیچی هاپیچو» و «مورچه‌های کله‌سیاه» هم دربردارنده تعدادی شعر خردسال با موضوع آزاد است.
 
وی افزود: دو کتاب شعر هم با عنوان‌های «دولُپی» و «غول پرخور» با موضوع مصرف بهینه انرژی و استفاده صحیح از وسایل برقی سروده‌ام که برای چاپ به انتشارات فنی ایران تحویل داده‌ شده، اما بعد از گذشت چند سال هنوز منتشر نشده‌اند.
 
موسوی‌زاده در ادامه با اشاره به تولید کتاب «تولد رستم» گفت: «تولد رستم» یک جلد از مجموعه چهارجلدی «قصه‌های شاهنامه برای خردسالان» است که به‌صورت دوزبانه از سوی انتشارات فرهنگ سبز منتشر شده و تولید «تولد رستم» برعهده من بود.
 
این شاعر کودک و نوجوان درباره مجموعه‌ «ویزویزی مربایی» نیز بیان کرد: این مجموعه شامل پنج منظومه خردسال با عنوان‌های «مورچه کوهنورد»، «کوچه مورچه‌ها»، «بادبادکی که گم شده بود»، «56 تا کلاغ» و «ویزویزی مربایی» است که قرار بود به همراه دو کتاب شعر دیگر با عنوان‌های «شکم گنده» و «کیسه خواب کوچک من» توسط انتشارات سوره مهر منتشر شود، اما با این‌که همه کارهای آن انجام شده، کماکان در نوبت صحافی قرار دارد.
 
وی همچنین درباره تجدیدچاپ کتاب «می‌رفتم زیر باران» از سوی انتشارات «به‌نشر» ادامه داد: این کتاب شامل شعرهای چهارپاره با موضوع آزاد بوده که برای گروه سنی «ب» و «ج» سروده و حدود پنج سال پیش منتشر شده بود. انتشارات «به‌نشر» به‌زودی این کتاب را با طرح و شکلی جدید تجدیدچاپ می‌کند.
 
سعیده موسوی‌زاده، شاعر کودک و نوجوان در سال 1344 در مشهد متولد شد و دارای لیسانس فلسفه است. وی از سال 1363 گفتن شعر و از سال 1371 نوشتن قصه برای کودکان را به‌صورت جدی آغاز کرد. برخی از آثار موسوی‌زاده عبارتند از: «نه جیک جیک نه قار قار»، «آن»، «عاشقم پس هستم»، «شعر باران»، «هی برف برف، هی برف» و مجموعه 6 جلدی «قصه‌های شاهنامه».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها