دومین شماره از سری مجله «دنیای سرمایهگذاری» ویژه منتخب صاحبان سرمایه و تجارت به بازار آمد.
در بخش «دنیای سرمایه» گفتوگوی اختصاصی با دکتر علی ربیعی، وزیر تعاون و رفاه اجتماعی، علی عباس کریمی، معاون توسعه شرکت بورس و اوراق بهادار، روحاله میرصانعی، دبیر کل کانون کارگزاران، حسین عبده تبریزی، عضو شورای عالی بورس کشور و محمود شهشهانیپور، معاون سرمایهگذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری و سایر فعالان اقتصادی ارایه شده است.
همچنین گزارشهایی از شرایط بازار بورس کشور با عناوینی مانند «زیان 7 میلیاردی بورس به سهامداران»، «حال بد بازار سهام در بهار» و «بازار ارز چه زمانی تکنرخی میشود؟» و یادداشتی از حجتاله میرزایی، معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنوان «الزامات صندوقهای بازنشستگی برای سرمایهگذاریهای جدید» به چاپ رسیده است.
بخش دوم ماهنامه به پرونده ویژه با موضوع «پنج ماه پس از برجام» اختصاص یافته که طی آن گفتوگویی با محسن جلالپور، رییس اتاق ایران و مجیدرضا حریری، نائب رییس اتاق ایران و چین انجام و گزارشهایی با عناوین «چالشهای ورود سرمایهگذار خارجی به بورس»، «ایرلاینهای بینالمللی به دنبال شکار فرصتهای آسمان ایران»، «ورود سرمایهگذاران خارجی به ایران؛ واقعیت یا نمایش؟!» درج شده است.
«دنیای انرژی» بخش سوم از ماهنامه «دنیای سرمایهگذاری» را تشکیل میدهد. در این بخش از ماهنامه نیز مصاحبههایی با محمدحسن پیوندی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی و مجید رضایی مدیر بازاریابی و فروش «شرکت پتروشیمی جم» انجام و گزارشهایی با عناوین «امکان ایجاد شغل بدون سرمایهگذاری جدید»، «دو نرخی شدن بنزین، شفاف ساز یا فسادآور»، «امنیت انرژی، منفعتطلبی قدرتهای جهان»، «بابک زنجانی و واسطههای نفتی چگونه متولد شدند» و «تجارت لجن» منتشر شده است.
در بخش چهارم «دنیای صنعت» گفتوگوهایی با منصور معظمی، مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، گلناز نصرالهی، مدیرکل صنایع نساجی وزارت صنعت، معدن و تجارت و مهدی کرباسیان، رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی انجام و طی گزارشهایی با عناوین «تقلای بخش مسکن برای خروج از رکود»، «قیمت خودرو در مدار صعود» و «موفقیت در کسبوکار تحصیلات دانشگاهی میخواهد؟!» مسائل روز اقتصاد کشور در حوزه صنعت بررسی شده است.
مصاحبه با اقتصاددانان و استادان دانشگاه مانند محمدقلی یوسفی با عنوان «دولت به رفراندوم یارانهای خود پایبند باشد»، بهمن آرمان با عنوان «شناسایی پردرآمدها وقت تلف کردن است» و حمیدرضا برادران شرکا با عنوان «دولت برنامه ششم را از مجلس پس بگیرد» در بخش پنجم ماهنامه ارایه شده است.
بخش ششم مجله به «خواندنیهای سرمایهگذاری» اختصاص داده شده که طی آن مجموعه مقالات و گزارشهایی مانند «فقیرانی که میلیاردر شدند!»، «گوگل از چه راهی کسب درآمد میکند؟»، «هوش عاطفی؛ پنج درس از چارلی مانگر» و «هشت خطای رایج در سرمایهگذاری» ترجمه و به چاپ رسیده است.
مجله تحلیلی «دنیای سرمایهگذاری» ویژه منتخبان صاحبان سرمایه و تجارت با صاحب امتیازی و مدیر مسئولی حمید اسدی و دبیر تحریریه فرهاد امیرخانی در 140 صفحه با بهای 10 هزار تومان منتشر شده و بر پیشخوان کیوسکهای مطبوعاتی قرار دارد.
نظر شما