کتابخوانهای واقعی هنوز کتابهای چاپی سنتی را به نسخه های دیجیتال ترجیح می دهند. واقعا چرا؟ این سوال با 1000 نفر در میان گذاشته شد و هر کدام دلایل خود را گفتند که در مجموع آنچه در اینفوگرافیک زیر می آید، برآیند نظرات این افراد است که با هم میبینیم.
لمس کردن فیزیکی کتاب، یادگیری واقعی، قرض دادن کتاب، طراحی کتاب، بو کردن کتاب،هدیه دادن و حتی پز دادن دلایلی است که این 1000 نفر بر شمردهاند.
شما چطور؟اگر عاشق واقعی کتاب چاپی سنتی هستید، چرا این نوع کتاب را بر نسخههای دیجیتالی ترجیح میدهید؟ برای دیدن اینفوگرافیک در ابعاد بزرگتر اینجا یا تصویر زیر را کلیک کنید.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
ایرانشناسان واقعی کسانیاند که در بزنگاهها دل برای ایران میسوزانند. چارلز ملویل پروژه نگارههای شاهنامه را با حمایت اروپاییها برخط کرد و زمینه پژوهش برای تاریخپژوهان را در جهان ایرانی مهیا کرد.
خورستان -نویسنده خوزستانی کتاب « کوچینگ یککولهپشتی جمع وجور» گفت: این کتاب کمک میکند که آدمها گوهر درون خودشان را پیدا کرده و موجب حرکت آنها به سمت موفقیت میشود.
مرکزی– پنجاه و هشتمین هفته خوانش و تفسیر اشعار کتاب منطق الطیر یا مقامات طیور، اثر شیخ فریدون محمد ابراهیم عطار نیشابوری با عنوان حکایت «مفلسی که عاشق شاه مصر شد» و «خصومت دو مرقّع پوش در دارالقضا» از مقاله بیست و یکم منطق الطیر در خانه فرهنگ اراک برگزار شد.
مجموعه شعر «از کلاغ تا انار» سروده اکرمسادات هاشمیپور با تصویرگری سمیه صالح شوشتری از سوی مؤسسه فرهنگیهنری منادی تربیت منتشر شده است. در این مطلب به معرفی این اثر تألیفی میپردازیم.
مهشید رضوی رضوانی در کتابی پژوهشی واقعه عظیم کربلا را با برخورداری از مفهوم سیمرغ و سفر سیمرغ در رساله الطیر شهاب الدین سهروردی به گونهای دیگر بازخوانی کرده است.
نظر شما