به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «سیمای پرستش» گذاری بر مفهوم و مصادیق «عبادت» در اسلام با استناد به آیات و روایات دارد.
نویسنده کتاب، اصلیترین دغدغه بشر در تمام ادوار تاریخ را یافتن معبود حقیقی میداند و هر مکتب یا خط فکری را که از مسیر اصلی خارج شود، منحرف میداند و تنها راهنمای این مسیر را فرستادگان خداوند معرفی میکند و در همین راستا به جنبههای مختلف عبادت با استناد به آیات و روایات میپردازد.
نویسنده یادآوری میکند که «دین اسلام تنها دینی است که عبادت را از امری فردی خارج کرده و به یک امر اجتماعی تبدیل کرده است و این همان نقطه تمایز اسلام با سایر نحلهها و ادیان است که عبادت را شخصی دانسته و در انزوا انجام میدهند.»
همچنین نویسنده کتاب «سیمای پرستش» معتقد است «اسلام در عین حال که مسلمانان را به عبادت و اطاعت خداوند دعوت میکند هرگز باعث اختلال در بستر روان زندگی آنها نمی شود و این افق نگاه یک دین کامل را نشان میدهد.»
کتاب «سیمای پرستش» در فصلهای متعددی به بررسی موضوع عبادت پرداخته است؛ مانند ارمغان عبادت خدا، عبادت و تفکر، بهترین مردم، وارثان زمین و روز افسوس که هر فصل با استناد به آیات و روایات توضیح داده شده است.
نویسنده در این اثر از منابع معتبری مانند «بحارالانوار»، «الکافی»، «سفینهالبحار»، «مفاتیحالجنان» و «وسایلالشیعه» بهره برده است.
کتاب «سیمای پرستش» با شمارگان دو هزار نسخه، در 238 صفحه و به بهای 19 هزار ریال از سوی انتشارات مصفای الوند همدان منتشر شده است.
شنبه ۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱
نظر شما